Prasidėjo bilietų prekyba į LKL finalą „Žalgirio“ arenoje 1

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai 21-ąjį kartą iš eilės rungtyniaus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finale. Tai paaiškėjo, kai atkaklioje pusfinalio dvikovoje aikštės pranašumo neturėję žalgiriečiai vis tiek palaužė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

Aikštės pranašumo kauniečiai neturės ir iki keturių pergalių vyksiančioje LKL finalo serijoje. Ji startuos gegužės 22 arba 23 d., tačiau jau yra aišku, kad LKL finalas į „Žalgirio“ areną žengs gegužės 26 d., pirmadienį, 18.25 val. Į antrąsias LKL finalo serijos rungtynes jau startavo bilietų prekyba.

Atkrintamąsias LKL varžybas žalgiriečiai pradėjo be kluptelėjimų ir ketvirtfinalyje du kartus įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą. Pusfinalio serijos pirmajame mače „Žalgiris“ nusileido „Lietuvos rytui“, bet po to atsirevanšavo tiek „Žalgirio“ arenoje, tiek Vilniuje.

Savo varžovo finale kauniečiai dar laukia. Sekmadienį vakare antrąsias pusfinalio rungtynes sužais Klaipėdos „Neptūno“ ir Prienų „TonyBet“ ekipos. Šioje poroje per žingsnį nuo finalo yra klaipėdiečiai, pusfinalio serijoje pirmaujantys 1-0.

LKL reguliariajame sezone Kauno komanda liko tik ketvirta, bet turi puikią progą atsigriebti finalo serijoje. Vis gerėjantį žaidimą paversti pergalėmis yra daug lengviau su gerbėjų pagalba. Tad kviečiame triukšmingai palaikyti savo mylimą komandą LKL finalo serijoje!

Komentarai

  1. arunas

    kada galima nusipirkti bileta i lkl finala 2016-2017