Prasidėjo bilietų prekyba į paskutiniąsias sezono rungtynes „Žalgirio“ arenoje 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turi puikią galimybę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo seriją pergalingai užbaigti savo namų arenoje. Su Klaipėdos „Neptūno“ komanda besikaunantys žalgiriečiai šiuo metu serijoje pirmauja 3:2.

Birželio 6 d., penktadienį, 18.20 val. šeštosios LKL finalo rungtynės bus žaidžiamos „Žalgirio“ arenoje. Į šį mačą jau startavo bilietų prekyba.

Neabejotina, kad bilietai į paskutiniąsias šio sezono rungtynes Kaune brangs, nes susidomėjimas šiuo maču turėtų būti nemažas.

LKL finale žalgiriečiai žaidžia 21-ą sezoną iš eilės ir čempionais gali tapti 16-ą kartą. Kauniečiai taip pat laimėjo pastarąsias 3 LKL pirmenybes.

Iki keturių pergalių žaidžiamą finalo seriją žalgiriečiai galėjo užbaigti Klaipėdoje, bet penktąsias rungtynes pralaimėjo minimalia persvara 86:87.

„Neptūnas“ buvo laimėjęs ir pirmąjį finalo mačą Klaipėdoje 71:59, tačiau po to sekė trys „Žalgirio“ pergalės iš eilės. „Žalgirio“ arenoje kauniečiai atsirevanšavo 92:83. Jie buvo stipresni ir sugrįžę į uostamiestį (82:75), o savo pranašumą finalo serijoje žalgiriečiai įtvirtino šeštadienį Kaune laimėję 88:72.

Galutinį tašką 2013-2014 m. sezone žalgiriečiai gali padėti penktadienį, o tą padaryti bus daug lengviau su ištikimų sirgalių palaikymu. Tad kviečiame triukšmingai palaikyti Kauno „Žalgirio“ komandą paskutinėse šio sezono rungtynėse „Žalgirio“ arenoje!

Komentarai