„Žalgirio“ arenoje – „Audi“ klubas 0

Kitą sezoną „Žalgirio“ arena VIP klubo narius pasitiks atsinaujinusi. Vienų žinomiausių Europoje prestižinių automobilių gamintoja „Audi“ susiejo savo vardą su didžiausia Baltijos šalyse arena. Nuo šiol „Žalgirio“ arenos VIP klubas tampa „Audi“ klubu.

„Kauno „Žalgirio“ arena – neabejotina lyderė Lietuvoje, savo lankytojams siūlanti aukščiausio lygio koncertus ir sporto kovas, geriausią kokybę ir aptarnavimą. Šiuo atžvilgiu mes esame labai artimi. Mūsų kompanijos devizas – „Technikos pranašumas“ – skatina nuolat judėti į priekį. Tai, kad mūsų naujoji partnerė – „Žalgirio“ arena taip pat žengia kartu su naujovėmis, tikriausiai ir suartino mus“, – teigė Kauno Audi centro generalinė direktorė Rasa Sinkevičienė.

„Audi AG“, kaip sportiško ir progresyvaus prekės ženklo atstovas, remia įvairias sporto šakas Europoje ir visame pasaulyje. „Nors šis mūsų bendradarbiavimas nėra tiesioginė parama Kauno „Žalgiriui“, bet jaučiame, kad tapdami „Žalgirio“ arenos dalimi prisidedame ir prie Lietuvos istorinės komandos sėkmės“, – sakė R. Sinkevičienė.

Sutartis dėl „Žalgirio“ arenos VIP klubo vardo sudaryta 3 metams, kuri vėliau gali būti pratęsiama. „Mums garbė pradėti bendradarbiavimą su daugelio lietuvių mėgstamu automobilių gamintoju. „Audi“ stiprios pozicijos rinkoje, klientui suteikiamas komfortas ir įmonės filosofija rodo, kad einame viena kryptimi. Kartu dirbdami stiprinsime pozicijas ir lengviau įgyvendinsime bendrus tikslus“, – teigė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

„Audi“ klubo nariams skiriamas didžiausias dėmesys, patogumas ir aukščiausio lygio aptarnavimas. Kiekvienas klube turi savo asmeninę vietą, o atskiras įėjimas leidžia sutaupyti laiko patenkant į renginį. Nuo šiol „Audi“ klubo nariai sulauks ne tik įprastų privilegijų, bet ir naujų malonių staigmenų.

Komentarai