„Žalgirio radijas“ ieško naujo laidos vedėjo! 0

Devintajam sezonui besiruošianti radijo laida apie „Žalgirį“ ieško naujo vedėjo arba vedėjos ir skatina visus, kurie nestokoja iškalbos, myli krepšinį ir šią komandą, išbandyti savo jėgas radijo vedėjų atrankoje.

„Žalgirio“ radijas – tai savo jėgų išbandymas, idėjų realizacija ir tramplinas į tolimesnę veiklą. Nuo „Žalgirio“ radijo laidos savo karjerą pradėjo TV3 žurnalistas Mindaugas Rainys. Kiti vedėjai taip pat būtent čia padėjo pamatus savo tolimesnei veiklai ir tapo žinomi renginių, sporto ir žurnalistikos pasaulyje.

„Galiu drąsiai teigti, kad „Žalgirio“ radijuje praėjau labai gerą mokyklą, sutikau įdomių žmonių ir užmezgiau svarbių ryšių. Todėl rekomenduoju visiems išbandyti savo jėgas vedėjų paieškos konkurse. O kam pasiseks – gali būti, kad būtent čia pasirašysite ir „nuosprendį“ dėl savo tolimesnio gyvenimo“, – sakė buvęs radijo laidos, o dabar įvairių renginių vedėjas, sporto komentatorius Karolis Tiškevičius, kuris „Žalgirio“ radijo vedėju tapo vos baigęs vienuolika klasių.

Visus, kurie mano, kad šis išbandymas būtent jiems, kviečiame iki rugpjūčio 11 dienos siųsti savo gyvenimo aprašymą el. paštu info@zalgiris.lt. Taip pat lauksime ir trumpos motyvacijos, kodėl ši veikla – būtent jums.

Komentarai