„Žalgirio“ Garbės Klubo nariams – išskirtinės sąlygos abonementams 0

Artėjančio Kauno „Žalgirio“ jubiliejinio sezono neabejotinai labiausiai laukia patys ištikimiausi Lietuvos čempionų sirgaliai. „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai bei suskubsiantys jais tapti ir toliau gali mėgautis ypatingomis sąlygomis įsigyjant naujojo sezono abonementus.

Savo gretas gynėjais iš NBA Maaliku Waynsu ir Jamesu Andersonu sustiprinusiam „Žalgiriui“ 2014-2015 m. sezonas bus nepaprastas. Legendinis Lietuvos klubas švęs 70-ies metų jubiliejų, o sezono abonemento turėtojai „Žalgirio“ arenoje galės stebėti daugiau nei 30 rungtynių.

Ištikimiausius Kauno „Žalgirio“ aistruolius suvienijęs „Žalgirio“ Garbės Klubas šį rudenį taip pat minės sukaktį – jis buvo įkurtas prieš 5 metus. Dalyvavimas Garbės Klubo veikloje jo nariams ne tik leidžia morališkai būti arčiau mylimos komandos, bet ir suteikia išskirtinių galimybių susitikti su „Žalgirio“ komandos treneriais, žaidėjais ir vadovais.

„Praėjusį sezoną kelis kartus turėjau garbės bendrauti su Klubo nariais, – sakė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas. – Vienas iš susitikimų vyko būtent prieš pat mano paskyrimą vyriausiuoju treneriu. Nuoširdus Garbės Klubo narių palaikymas net sudėtingiausioje situacijoje davė teigiamą impulsą puikiai sezono pabaigai. Dėsime visas pastangas, kad artėjantis jubiliejinis sezonas būtų dar geresnis, o prie to prisidėti gali visi, įsigyjantys „Žalgirio“ sezono abonementus.“

Viena iš Garbės Klubo narių privilegijų – galimybė pirmiesiems pasirūpinti abonementais „Žalgirio“ arenoje. Iki rugpjūčio 11 d. vakaro „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai galės išsirinkti jiems patikusias vietas. Abonementus įsigyti ar prasitęsti Klubo nariai gali tik „Žalgirio“ arenos kasoje (darbo dienomis 11.00-19.00 val.). Nuo rugpjūčio 12 dienos, prasidėjus visuotinei prekybai, abonementus galės įsigyti visi norintys.

Prisijungti prie visos Lietuvos komandos – „Žalgirio“ – Garbės Klubo verta ir dėl to, kad būti šalia bendraminčių – nepakartojamas jausmas. Klubo nariai rungtynes stebi kartu, jiems skirtame Klubo narių sektoriuje „Žalgirio“ arenoje, kartu smagiai leidžia laiką sezono atidarymo bei uždarymo išvykose, draugiškų turnyrų ar kitų susitikimų metu.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariais galima tapti bet kuriuo sezono metu, tačiau tą padaryti abonementų prekybos metu – patogu ir naudinga. Į Klubą galima įstoti internetu bei kitais būdais.

Komentarai