Žalgiriečiai pietumis mėgavosi Kauno danguje (FOTO, VIDEO) 0

Šią savaitę šalia Kauno pilies įsikūręs restoranas „Dinner in the Sky“ jau priėmė pirmuosius maisto ir aukščio entuziastus. Vieni pirmųjų šią pramogą išbandė Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir Lietuvos moterų krepšinio lygos žaidėjos.

Nuotraukos iš žalgiriečių pietų Kauno danguje – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Prieš kylant į viršų, LMKL direktorė Audra Ginelevičienė grakščiu judesiu profesionaliai tikru kardu atkimšo butelį šampano.

Į 45 metrų aukštį pakilę sportininkai buvo vaišinami trimis virtuvės šefo Artūro Naidenko paruoštais patiekalais. Pradžioje nedrąsiai žvilgčiodami į danguje kabantį restoraną, nusileidę žemyn žaidėjai dalijosi įspūdžiais iš šios neįprastos pramogos.

„Žvelgiant iš apačios, 45 metrų aukštis neatrodo taip grėsmingai, tačiau užkilus į viršų pasidaro baisoka. Virtuvės šefui leidus atsilošti kartu su sėdyne, šį iššūkį nepriėmiau. Patiekalai buvo tikrai skanūs, o „Dinner in the Sky“ – neabejotinai neįprasčiausia ir įspūdingiausia vieta, kurioje teko valgyti”, – sakė Kauno „Žalgirio“ gynėjas Vytenis Lipkevičius.

Lietuvos moterų krepšinio lygos direktorė Audra Ginelevičienė šmaikščiai antrino V.Lipkevičiui: „Pripažinsiu, nors krepšininkės ir taip dėl savo ūgio dažnai mato aplinkinių viršugalvius ir, atrodo, aukščio bijoti neturėtų, tačiau 45 metrai – tai toli gražu ne 2. Tiesa, baimę greitai įveikti padėjo profesionalus aptarnavimas, labai malonus virtuvės šefas ir dangiško skonio patiekalai”.

„Dinner in the Sky“ Kaune veiks iki šeštadienio (rugpjūčio 23 d.). Pietūs ar vakarienė su „Dinner in the Sky“ trunka 40 minučių. Šią vasarą šis projektas jau aplankė 11 šalių.

Komentarai