Penki kandidatai į „Žalgirio radijo“ laidos vedėjo postą – jūsų teismui 0

Naujo vedėjo paieškas paskelbęs „Žalgirio radijas“ sulaukė nemažo būrio pretendentų. Po kelių atrankos etapų kandidatų sąraše liko penkių kandidatų pavardės.

Interviu su Tomu Dimša, Donatu Taroliu ir Luku Lekavičiumi, krepšinio žinios, reportažai pasirinktomis krepšinio temomis – tai užduotys, kurias paskutiniame atrankos etape turėjo atlikti potencialūs „Žalgirio radijo“ laidų vedėjai.

Jūsų teismui pristatomos praėjusią savaitę įrašytos bandomosios „Žalgirio radijo“ laidos. Jūsų balsai turės patariamąją galią renkantis tinkamiausią kandidatą.

Kandidatas Nr. 1
Vardas
: Domantas
Pavardė: Belevičius
Gimimo metai: 1994
Patirtis:
Dvidešimtmetis studentas. Yra dirbęs radijo laidų vedėju, veda bei organizuoja renginius.

„Esu kaunietis iki kaulų smegenų, todėl seku visas naujienas ir sergu už Kauno „Žalgirį“! Visuomet įsigyju sezono abonementus ir palaikau savo mylimą komandą. Mano jaunatviškas entuziazmas, įgyta patirtis radijo srityje, noras atskleisti save ir atsidavimas kartu su Jūsų pasitikėjimu manimi gali atnešti „Žalgirio radijui“ daug teigiamų rezultatų.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 1 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 2
Vardas
: Andrius
Pavardė: Efimovas
Gimimo metai: 1992
Patirtis:
22 metų kaunietis, šią vasarą grįžęs į gimtinę po studijų užsienyje. Baigė žurnalistikos bakalaurą, svajodamas apie darbą radijo ar televizijos studijoje. Išmoko valdyti radijo pultą ir televizijos aparatūrą.

„Su Kauno „Žalgiriu“ susipažinau taip pat seniai, kaip ir su krepšiniu, o gal tiksliau „Žalgiris“ supažindino mane su krepšiniu. Rungtynes seku dar nuo tų laikų, kai Tyusas Edney vilkėjo žaliai baltus marškinėlius. Metų metus palaikiau „Žalgirį“ prie ekrano ar gyvai ir po kiekvienų rungtynių dalindavausi savo įspūdžiais ir analize su draugais ir artimaisiais. Drąsiai galiu teigti, kad „Žalgiris“ man yra krepšinio simbolis!“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 2 laidos įrašą.

Kandidatas Nr 3.
Vardas
: Greta
Pavardė: Liutkutė
Gimimo metai: 1997
Patirtis:
Būsima dvyliktokė, kuriai kalbėti yra malonumas. Organizuoja bei veda renginius.

„Kalbėjimas, kad ir kaip keistai tai galėtų pasirodyti, man yra ne šiaip kasdienis reiškinys. Kalbėjimas, bendravimas yra tai, kas esu aš pati. Minėti, kad esu didelė krepšinio bei „Žalgirio“ fanė yra visiškai beprasmiška – krepšiniu serga visa Lietuva. Manau, kad pasirinkti mane turėtumėte ne dėl to. Be visų jau paminėtų dalykų, turiu septyniolikos metų nenutrūkstamo ir labai labai intensyvaus kalbėjimo visomis įmanomomis temomis patirtį. Tad nusprendžiau, kad galiu pabandyti ir prisidėti prie mūsų antrosios religijos tuo, ką sugebu daryti geriausiai.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 3 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 4
Vardas
: Paulius
Pavardė: Masiliauskas
Gimimo metai: 1995
Patirtis:
Viešosios komunikacijos studentas. Vienas iš VDU radijo vadovų.

„Sužinojęs apie tai, jog yra ieškomas „Žalgirio radijo“ laidų vedėjas, iš karto žinojau, kad tai yra veikla, kurios man reikia. Tai – veikla, kurios aš noriu. „Žalgiris“ yra svarbi mano gyvenimo dalis. Komandos rungtynėse lankausi nuo 2002 m., o nuo 2010 m. esu aktyvus fanų tribūnos narys. Suprantu tiek radijo, tiek „Žalgirio“ gyvenimo subtilybes, todėl manau, kad „Žalgirio radijui“ tikrai tikčiau.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 4 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 5
Vardas
: Simas
Pavardė: Sirtautas
Gimimo metai: 1997
Patirtis:
Krepšinio rungtynių informatorius, moksleivis, „Sprite talentų kova“ renginių vedėjas.

„Esu komunikabilus ir greitai mokausi naujų dalykų, o krepšinis ir „Žalgiris“ mano gyvenime – nuo pat gimimo, nes abiems mano tėvams teko čia dirbti ar rungtyniauti. Turiu daug patirties informatoriaus darbe per krepšinio rungtynes, man teko išbandyti ir Kauno sporto halės bei „Žalgirio“ arenos mikrofonus. Manau, kad laidos vedėjo darbas „Žalgirio radijuje“ man būtų puiki proga išbandyti savo jėgas ir daug ko išmokti“.

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 5 laidos įrašą.

Žalgiris.lt tituliniame puslapyje balsuokite už jums labiausiai patikusį „Žalgirio radijo“ laidos vedėją bei išsakykite savo komentarus po šia naujiena! Jūsų balsas turės patariamąją galią išrenkant patį geriausiąjį.

Komentarai