„Žalgirio“ jubiliejinei šou programai reikalingi sirgaliai! 0

Rugsėjo 27 dieną „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai pamatys įspūdingą jubiliejinį šou, kurio metu krepšinio aikštelė apšvietimo, video projekcijų ir 3D grafikos pagalba transformuosis ir atliks video ekrano funkciją, atskleisiančią didingą Kauno „Žalgirio“ kelią nuo pirmųjų žingsnių iki ateities vizijos.

Būtent šioje renginio dalyje įsitrauks ir sirgaliai. Idėjai įgyvendinti reikalingi 70 sirgalių-savanorių, kurie įprasmins šį ypatingą reikšmę turintį skaičių.

Taigi jei tu – didelis „Žalgirio“ sirgalius, turi „Žalgirio“ atributikos, nori sudalyvauti nepamirštamame jubiliejiniame šou ir gali skirti dvi dienas repeticijoms, registruokis el. paštu justinas@zalgiris.lt, laiško temoje nurodyk „Žalgirio“ jubiliejus“, parašyk savo kontaktinius duomenis (vardą, pavardę, telefono numerį) ir patirk neišdildomų įspūdžių!

Repeticijos vyks rugsėjo 24 dieną 17.45 val. bei rugsėjo 27-ąją (planuojama užtrukti visą ar didžiąją dalį dienos). Visus dalyvius mielai pakviesime nemokamai stebėti Kauno „Akropolio“ taurės turnyro rungtynes ne tik rugsėjo 27-ąją, bet ir 28 dieną.

Komentarai