Žalgiriečiai dalyvavo kasmetinėje Eurolygos žiniasklaidos dienoje (FOTO, VIDEO) 0

Antradienį Kauno „Žalgirio“ arenoje apsilankė Eurolygos atstovai. Jų kasmet rengiamoje Eurolygos žiniasklaidos dienoje žalgiriečiai sulaukė didžiulio dėmesio ir dalyvavo nuotaikingoje fotosesijoje.

Skambų jubiliejų minintis Kauno „Žalgiris“ yra nuolatinis Eurolygos dalyvis. Šis sezonas Lietuvos čempionams stipriausime Senojo žemyno turnyre jau septynioliktas.

Fotosesijos akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Trenerio karjerą pradėjęs Šarūnas Jasikevičius, kaip visuomet nestokojo geros nuotaikos, o ne vienoje fotosesijoje jau dalyvavę Robertas Javtokas ir Paulius Jankūnas galėjo dalinti patarimus jaunesniems savo kolegoms.

Kai kurie komandos naujokai pirmą kartą susidūrė su tokiu dėmesiu, tačiau mielai pozavo prieš fotoobjektyvą ir vykdė visus svečių iš Ispanijos nurodymus.

Bene fotogeniškiausi buvo amerikiečiai Maalikas Waysnas ir Jamesas Andersonas, kurie prie panašių fotosesijų jau buvo įpratę, kai žaidė NBA lygoje.

Eurolygos atstovai atliko ne tik fotosesiją su kiekvienu žaidėju, tačiau daugumą jų filmavo ir kalbino, o Kaune surinktą medžiagą jie naudos viso Eurolygos sezono metu.

Galiausiai dienos darbą vainikavo bendra visos Kauno „Žalgirio“ komandos nuotrauka.

Komentarai