JAU ŠIANDIEN: „Žalgirio radijas“ į eterį sugrįžta atsinaujinęs 0

Rugsėjo 29-ąją dieną „Žalgirio radijo“ laida pradės jau devintąjį sezoną. Šiemet radijas, kaip niekad, stipriai atsinaujinęs – svarbiausias naujienas iš „Žalgirio“ stovyklos praneš net trys vedėjai: praėjusius du sezonus jau dirbusi Reda, bei du nauji veidai: Domantas ir Simas.

Kasdien aktualiausios naujienos iš krepšinio pasaulio klausytojams bus transliuojamos jau tradicija tapusioje rubrikoje „Trys minutės žinių“. Aktualijos iš žalgiriečių rūbinės, gimtadieniai, svarbūs įvykiai „Žalgirio“ gerbėjų lauks atsinaujinusioje rubrikoje „Žalieji užrašai“. Didžiausia pirmadienio naujovė – rubrika „Žingsniai“, kurioje žingsiuodami laike krepšinio naujienų portalo BasketDream.lt žurnalistai Erikas ir Žygimantas apžvelgs praėjusios ir būsimos savaitės įvykius.

Antradienis kvies sugrįžti į senus gerus laikus rubrikoje „70 didingų sezonų“. Praėjusio šeštadienio šventė „Žalgirio“ arenoje bus tik pradžia – visą sezoną „Žalgirio radijas“ kvies prisiminti istorines asmenybes bei įvykius, nutikusius per visą Kauno krepšinio klubo istoriją. Kiekvieną antradienį jūsų laukia išskirtiniai interviu su legendinėmis asmenybėmis. Taip pat savo atsiminimais pasidalinti galės ir radijo klausytojai.

Prieš „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje pradėsime būsimų priešininkų analizę rubrikoje „Užtvara“. O rungtynių dieną „Derinyje“ aptarsime „Žalgirio“ ginklus ir pranašumus prieš varžovus bei kartu su klausytojais „Gyvajame totalizatoriuje“ mėginsime nuspėti mačo baigtį.

Dieną po svarbiausių rungtynių klausytojus pasitiks nauja rubrika „Pratęsimas“, kurioje lauks žalgiriečių komentarai bei praėjusių rungtynių apžvalga.

Naujų ir neatrastų dalykų apie komandos senbuvius ir naujokus papasakosime rubrikoje „Žaliai baltas“. Čia išgirsite ne tik krepšininkų, bet ir jų bičiulių ar kolegų pasakojimus, tad laukti tikrai verta.

Visos „Žalgirio radijo“ naujienos, anonsai, diskusijos bei žaidimai jūsų laukia oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle. Laidų įrašai Žalgiris.lt svetainėje naujajame sezone bus talpinami be reklamų.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM) ir internetu www.tau.lt.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai