#TimeOutŽalgiris: „Žalgirio“ skanduotes išmokę G.Paškevičius ir B.Motumo tėvai (VIDEO) 0

Krepšinio sirgalių pamėgta „Žalgiris TV“ rubrika #TimeOutŽalgiris po nedidelės pertraukos grįžta su trenksmu ir pristato jau devintąją šio sezono laidą. Šįsyk laidos vedėja Martyna klausimais atakavo „Žalgirio“ arenoje apsilankiusius aistruolius Eurolygos rungtynių su Atėnų „Panathinaikos“ metu.

Devintosios laidos pašnekovu tapo dar viena Lietuvos įžymybė – dainininkas Gytis Paškevičius. Hito „Šiam pasauly visko būna“ atlikėjas prisipažino, kad žalgiriečius palaiko nuo legendinių dvikovų su Maskvos CSKA klubu. Pademonstruodamas meilę Kauno klubui G.Paškevičius skandavo „Žalia Balta“ skanduotę.

Tiesa, ne vienintelis G.Paškevičius turėjo atlaikyti „Žalgirio“ aistruolių skanduočių iššūkį. Nepalyginamai sunkesnė užduotis teko į Lietuvą atvykusiems žalgiriečio krepšininko Brocko Motumo tėvams. Pastarieji pasidalino žiniomis apie Lietuvą bei kelionę į mūsų šalį, o pokalbio pabaigoje turėjo lietuviškai pakartoti įžymiąją skanduotę „Visi Kauno „Žalgirio“ fanai“.

Naujausioje #TimeOutŽalgiris laidoje žiūrovai išvys, kaip krepšinio gerbėjams „Žalgirio“ rungtynių su „Panathinaikos“ metu sekėsi rasti sąsajų su Graikija. Savo ruožtu laidos vedėja Martyna nepamiršo pakalbinti ir kitos stovyklos – graikų klubo aistruolių, buvusių Eurolygos rungtynėse Kaune.

Komentarai