Kauno „Žalgirio“ 2020 metų kalendorius – jau prekyboje! 6

kalendoriui1920

Prieš didžiąsias metų šventes kasmet savo sirgalius nudžiuginanti Kauno „Žalgirio“ komanda ir vėl paruošė gausybę staigmenų. Bene populiariausia ir tikrai labai praverčianti kalėdinė dovana iš Lietuvos čempionų pasiūlymų lentynos – artėjančių metų kalendorius.

Naujųjų 2020-ųjų kalendoriaus kiekvieną mėnesį puošia vis kitas žalgirietis, kuris savo energingomis nuotraukomis tikrai pakraus gerų emocijų. Būtent su energijos pliūpsniais susiję devizai lydi visą šį kauniečių sezoną.

Kaip ir kasmet „Žalgiris“ stengiasi įtikti net išrankiausiems dovanų ieškotojams, tad artėjančių metų kalendorius siūlo trijų tipų – pakabinamą didelį, trijų dalių sieninį ir nedidelį stalinį. Unikalių kalendorių kainos nesikeičia nuo praėjusių metų ir priklausomai nuo rūšies svyruoja nuo 7 iki 11 eurų.

Kalendorius galima surasti „Žalgirisshop“ atributikos parduotuvėse, o nemėgstantys laukti eilėse, kalendorius galės tiesiog nusipirkti internetinėje suvenyrų parduotuvėje www.zalgirisshop.lt. Tiesa, didieji kalendoriai parduotuves pasieks tik šeštadienį.

Užtat visus dar spaustuvės dažais kvepiančius kalendorius penktadienį bus galima rasti „Žalgirio“ arenoje, kur Eurolygos rungtynėse žalgiriečiai susitiks su Valensijos „Basket“ komanda.

Tiek internetinėje parduotuvėje, tiek ir oficialiose parduotuvėse galima aptikti ir daugiau pirkinių, kuriais švenčių proga galima drąsiai nudžiuginti kiekvieną Lietuvos čempionų aistruolį.

„Zalgirisshop.lt“ parduotuvėse galima rasti dovanų nuo išskirtinio dizaino rašiklių, užrašų knygelių ar kosmetikos priemonių iki šalikų, marškinėlių ir net sėdmaišių.

Apsiperkant internetinėje parduotuvėje šventiniu laikotarpiu galima gauti ir puikių dovanų, kadangi įsigyjant šventiškai pažymėtus bliuzonus, krepšelį taip pat papildys „Žalgirio“ gertuvė.

Šį sezoną Kaune duris pravėrė trečioji „Zalgirisshop.lt“ parduotuvė, įsikūrusi Pramonės pr. 4E, o ankstesnės dvi ir toliau sėkmingai veikia S.Daukanto g. 8 bei prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49). Prekes bet kuriuo paros metu įsigyti ir apžiūrėti galima internetu – zalgirisshop.lt.

Komentarai

  1. Fanas

    Butu gerai Kaledu proga is jusu sulaukti ir naujienu jog komanda papilde izaidejas :)

  2. Senas fanas

    o nenorėtumėte prieš varžybas kiekvienas žaidėjas ir jaska susikišti po kalendorių į šikną – gal pagerėtų pataikymas? ir šiaip – susikiškite tą kalendorių – šitą komandą visi norės kuo greičiau pamiršti kaip košmarą

  3. Toms

    taip sis kalendorius ne laiku….tik uz dyka o moka milaknis jankunas abu tokie inkarai

  4. Toms

    Geda siulyt pirkt

  5. Krikštatėvis

    Žinau- reikia šito kalendoriaus būtinai. Ir ne bet kur- o detoksikacijos skyriuje- omonėspamatys ir apsuvems, nereiks nė skrandžio plauti

  6. Fanas

    Super! Būtinai įsigysiu! Žalgiris amžinai širdyje, o sezonai eina ir praeina – būna blogų, būna gerų. Bet komanda viena ir amžinau – ŽALGIRIS!!!?