Žalgiriečiai neatsilaikė prieš ispanų tritaškių liūtį 85

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje sužaidė Eurolygos tryliktojo turo rungtynes. Antroje mačo pusėje varžovų nesustabdę žalgiriečiai 82:86 (21:19, 27:28, 9:17, 25:22) nusileido Valensijos „Basket“ komandai.

Mačo pradžioje žalgiriečius į priekį 5:3 išvedė progas išnaudojęs Edgaras Ulanovas. Tuomet kamuolys krepšyje atsidūrė po kelių Thomaso Walkupo metimų, tačiau kėliniui įpusėjus 9:12 jau pirmavo svečiai. Pirmuosius savo taškus rinko K.C. Riversas, o po Zacho LeDay šou arčiau krepšio, Lietuvos čempionai susigrąžino pirmaujančiųjų pozicijas – 17:16. Prasidėjus paskutinei ketvirčio minutei žiūrovus iš vietų kėlė Valensijos komandos gynybą į šipulius fantastišku skrydžiu sudaužęs E.Ulanovas, 21:19 laimėti pirmą atkarpą leido tolimas Jocko Landale‘o dvitaškis metimas.

Dar net padoriai kojų apšilti nespėjęs Artūras Milaknis švystelėjo tritaški, pranašumą iki 28:23 didino vienas pats reikalus tvarkęs J.Landale‘as. Kamuolio vagystės vėjais nepaleido Lukas Lekavičius, vėliau pridėjęs dar du rezultatyvius reidus, dėjimu krepšį drebino J.Landale‘as – 36:31. Reakciją demonstravo pakartotiną bandymą susikūręs Nigelas Hayesas, pasižymėjo E.Ulanovas, bet tolimų šūvių dėka svečiai kvėpavo į nugarą (40:38). Nors gerą ritmą puolime palaikė T.Walkupas, baudas susimetė J.Landale‘as ir E.Ulanovas, prieš antrą rungtynių pusę „Žalgiris“ teturėjo minimalų pranašumą – 48:47.

Po didžiosios pertraukos tritaškiu į tritaškį atsakė T.Walkupas, nuošalyje likusį J.Landale‘ą pastebėjo tas pats tritaškio autorius – 53:50. Kėliniui įsibėgėjus metimą iš distancijos atliko L.Lekavičius, bet vien tritaškiais taškus rinkę svečiai persvėrė rezultatą 55:59. Užstrigusį kauniečių puolimą metimu iš vidutinio nuotolio budino komandos kapitonas Paulius Jankūnas, tačiau vos 9 taškus per 10 minučių sukrapštę Lietuvos čempionai ant suoliuko keliavo jau atsilikdami 57:64.

Ketvirto kėlinio pradžioje „Basket“ krepšininkų pranašumas augo iki 57:68, tad neplanuotą minutės pertraukėlę išnaudojo Šarūnas Jasikevičius. Po jos į baudos aikštelę įkirtusį A.Milaknį puikiai pastebėjo šeštą rezultatyvų perdavimą atlikęs T.Walkupas, tolimu šūviu aistrų proveržį ir atsakomąją minutės pertraukėlę provokavo K.C. Riversas – 64:72. Laikui sparčiai senkant apie save priminė E.Ulanovas, o po Z.LeDay dėjimo arenoje užvirė tikras pragaras – 70:75. Tiesa, likus 159 sekundėms įsielektrinusią atmosferą tildė eilinis svečių tritaškis (70:78). Po pasitarimo kamuolį puolime ėmė Z.LeDay, o nesulaikomu prasiveržimu intrigą atkūrė deficitą perpus 74:78 nurėžęs A.Milaknis. Dvi baudas iš trijų realizavo A.Milaknis, sudėtingu tritaškiu per rankas vilties įpūtė K.C. Riversas – 79:82. Iš toli iššovė ir E.Ulanovas, bet Valensijos komanda išlaikė baudų metimų egzaminą ir triumfavo rezultatu 82:86.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 16, T.Walkupas 15 (7 rez. perd.), J.Landale‘as 12, Z.LeDay 10 (5/6 dvit.), A.Milaknis 9 (2 per. kam.), K.C. Riversas 8 (2/8 trit., 2 per. kam.), L.Lekavičius 8, N.Hayesas 2, P.Jankūnas 2, M.Gebenas 0.

„Basket“: L.Labeyrie 22 (5/6 dvit., 4/5 trit., 5 atk. kam.), Q.Colomas 12 (3/5 trit., 9 rez. perd.), M.Ndouras 9.

Komentarai

  1. Podkastas

    Paulius motiejunas apie zalgirio ateiti LKL ir eurolygos palanga apie galima Alexo Caruso atvykima I zalgiri

  2. Martynas

    Visi einam i arena.Ruosiames.ooooo Zalia balta hey hey ??? Reikia kilti is dugno

  3. Fanas

    Kaip ir sakiau, atsiranda dalbajobų, kurie anksčiau nepataiko, tai dabar bl.. sumeta viską. bet dar didesni šūdai yra mūsiškiai, kurie nifiga nesigina, nors trajakus pas ispanus drabsto kas tik netinki. Bl.. kažkokia suknista kreivarankių komanda Žalgiris pasidarė, jau užpisa negyvai

  4. .....

    GĖDA jūs Kauno didžiausia, o ne komanda. Šitaip net darželinokai nesigina. Paskutinis kartas kai žiūrėjau šitą parodiją ir nesuprantu, ko dar iš vis kankinausi.

  5. Kaunietis

    mačiau autobusą iš Skuodo. todėl noriu atsiprašyti už Kauno mėšlius-milionierius, lakstančius aikštėje

  6. Kaunietis

    mačiau autobusą iš Utenos. todėl noriu atsiprašyti už Kauno mėšlius-milionierius, lakstančius aikštėje

  7. Kaunietis

    mačiau autobusą iš Lazdijų. todėl noriu atsiprašyti už Kauno mėšlius-milionierius, lakstančius aikštėje

  8. Kaunietis

    mačiau autobusą iš Tauragės. todėl noriu atsiprašyti už Kauno mėšlius-milionierius, lakstančius aikštėje

  9. aha

    Šitaip žaisti rungtynes savo arenoj, kurias buvo privaloma laimėti, tiesiog neatleistina. Tiesą pasakius ir palaikymas toks pats kaip ir žaidimas. Tiesiog degradacija ir dar be jokio giedos jausmo.

  10. Kaunietis

    Ir visų, atvykusių iš toli palaikyti mėšlių, pasisavinusių šventą Žalgirio vardą, noriu atsiprašyti. Nevažiuokite, nes mums, kauniečiams tikrai labai gėda matyti visą šitą bjaurastį aikštėje ir tokį palaikymą. Nepykite prašau

  11. Kaunietis

    Jaska, ar žinojai, kad esi apgailėtinas mėšlius? Tai va – neabejok

  12. Kaunietis

    Jankūnai, ar žinojai, kad esi apgailėtinas mėšlius? Tai va – neabejok

  13. Kaunietis

    Milai, ar žinojai, kad esi apgailėtinas mėšlius? Tai va – neabejok

  14. opa

    nu karocia . nupiepeliai 7 pralaimejimai is eiles. tegul nesirodo eurolgoj . geda

  15. zzz

    Nu nieko, gal kitą sezoną sugalvis net ir įžaidėją nusipirkt. Na gal dar ir centro susipras kad reikia.

  16. Fanas

    Ir vėl tas krušna degeneratas Valkupas paskutinę ataką rengia ir vėl viską supisa, Šarai jptvjmt kiek dar tą lopą paskutinėm atakom laikysi, mastyk po velnių pagaliau. 2 degradai krūvoj tai yra blogai bl.. kad jus šikančius susuktų, na..i, visus iš eilės. Degradų komanda, šlykštūs subingalviai ir subinrankiai, kurie bl.. nieko nebesugeba. Taip tikėjau, kad dar galima kažką pralaužt, dabar EL galim laidoti visiškai, įdomu tik ar iš dugno bent į 17 vietą pakils po reguliaraus

  17. Nenoriu žemintis

    atiduodu Žalgirio abonementą. Rašykit bagdonasplastic@gmail.com. Pirmadienį galiu užvežti

  18. fanui

    o aš net ir nenorėčiau, kad pakiltų į 17 vietą. tegu pasimato tikroji Šaro vertė ir kaip trenerio ir kaip komandos komplektuotojo. Sugrįš į realybę dievukai

  19. Fanas

    Kol nebus suprasta jog komandai reikia izaidejo tai ko dar galim noret, maziau darykim sold outus kol darom tol vadovybe nieko nedaro, cia ne LKL jog galetume be izaideju laimet

  20. Nebesvarbu

    Apgailėtiną, galvojau jau šiandien baigsis pralaimėjimai, bet vėl tymt už vadžių ir vėl išpradžių. Kiek dar laiko tyčiosis iš fanų? Kiek dar laiko laikys tą asilą Volkupa aikštėje per paskutinius kėlinius? Graudu žiūrėti.
    Lopai, lopai, lopai.

  21. Nu jo

    Kada ponas treneriukas prisiims nuopelnus už komplektaciją ??? Gal mažiau vasarą golfą reikėjo žaist, o geriau įžaidėjo paieškot ?? Ir jei būtų atkreipęs dėmesį į skautingą, butų matęs, kad iš Landelo toks centras kaip iš Sabonio balerina.

  22. Nebesvarbu

    Nupjauti visiem atlyginimus už tokius rezultatus, gal taip atsibustų ir suprastų kad reikia daryti išvadas ir taip žaisti nebegalima. Pauliau Motiejūnai daryk išvadas, nes Eurolygos sezonas jau šiknon šulinio iš dugno jau nebepakilsit. Klišiarankiai.

  23. Fanas

    Manau, dabar jau reikia nesismulkinti ir kalti -10 iš eilės (prapistų rungtynių), dabar yra -7, varom iki galo, kas jums Žalgirio subingalviai šūdarankiai žaidėjai reiškia, a ? Nedaug tereikia, tik dar 3 prapisam ir visiems bus „linksma“ :-( Ir tikrai nereikia sold out’ų (nebent žiūrovai mazochistai ir patinka, kai juos netiesiogiai tratina), tegul žaidžia tuščioj arenoj ir išpindėję milijonieriai supras, kad viską ką jie turi, tai yra tik žmonių/žiūrovų dėka, jie babkes žaidėjų milijonams suneša. Šaras su savo antikinėmis taktikomis irgi vemt verčia, kaip čeplonis per LKL’ą sakė, kad turi Šaras sugalvojęs 70 derinių – klausimas, ko tiek mažai, davai visą 100, žaidėjams gi bus tik lengviau, ar ne taip, Šarai ?

  24. Garasc

    Motiejūnai, jau suderinai psichologo konsultacijos laiką Riversui?

  25. Fanas

    Neblogai komanda sukomplektuota eurolygos varzybom be izaidejo

  26. Fanas

    Kita savaitė dviguba – įdomu -20 prieš Efesą bent jau sugebės namie padaryt ? Po to Chimkuose dar Kurtis atitratins ir bus galima drąsiai vadintis Eurolygos kekše :-( liūdna, bet tokia realybė

  27. Avies galva

    Gera proga dar pakelti bilietų kainą. Komanda be įžaidėjo – tas aišku man, eiliniam žmogeliui, žaidusiam mėgėjų lygoje. Lekavičius nesukuria kitiems absoliučiai nieko…Volkupas negali sukurti kitiems nieko, arba tas nutinka labai retai…Aišku, Grigonis traumą gavo, bet įžaidėjo gero vis tiek trūko. Kam imti neaišku ką, kai turėjot Westermann? Su klubo pliusu, jeigu gerai atsimenu. Svarbu piarines laidas leisti per visus portalus, interviu ir t.t. Dar keletas tokių varžybų ir galėsit patys jas žiūrėt, nes dauguai gadintis beprasimškai nervus nusibodo. Sėkmės.

  28. Kosmaras

    Sarunas jasikevicius Siendien esame vaiku darzelis

  29. Kosmaras

    Zaidimas toks pats nieks nesikeicia kaip ir pries zenit zvezda alba

  30. Duobe

    Kita komanda po tiek pralaimejimu jau butu treneri atleidus

  31. Saras 4

    Ko del neleido luka I o gryba Walkupa zaidima gadino vel klaidu pridare kamuoli kampe trina kol kam at meta po laiko

  32. Saras 4

    Kam dar Jankuna laike jokios naudos nezinau jokios naudos kaip ir is Hayes

  33. Walupas

    Tai beveiltiskas negalima ziuret I ji

  34. 2009

    Tai siais metais jau pergaliu nebus iki nauju galima laidot

  35. EFEs

    Tai kas bus su efes jei taip zaidziam dar daugiau gausim Ziuresim I Larkina apmetys Micicius

  36. Fanas

    Aš dar vieno Šaro stogo nučiuožimo niekaip nesuprantu – nu nafik į komandą paėmei Lukošiūną, jei jam nifiga lošt neduodi ? Esant krizei, jis tikrai geriau būtų nei milas ar KC, bent jau lietuvis ir dar jaunas. Tai ne, geriau subingalviai laksto, dievui į langus šaudo, bet tipo jie geri rūbinėj ar kur kitur. Gebenui biškį lošt duoda, tai tas jau šiek tiek užtiktintesnis pasidaro, Jokūbą pūdė pūdė, po to išleidžia sušalusį vaikį, kuris per kelias akimirkas stengiasi išspausti kuo daugiau, bet dėl ilgo neaidimo persistengia ir pridaro klaidų. Ir užkriokęs Šaras nukiša jį ilgam į galą, tai na..ui tokie suolo šildytojai reikalingi – alga mokama, jie degraduoja ir naujų žaidėjų niekaip nebeužsiauginam. Bet Šarui aišku geriau sutrauka Valkupas, kuris yra galų sušikimo meistras grėbliarankis. Leday jau sėdęs ir panašu sužlugdytas, hajesas prie to smarkiai artėja, tuoj tokiu tarp ir KC. Tai ka Šarai bl… po velnių tada žais ? Gal užrauk savo kriokimą, pradėk pasitikėti žmonėmis ir užtenka juos morališkai žudyt. Su kiekvienu pralaimėjimu tik didėja Šaro kaltė tiek dėl žaidimo, tiek ir dėl komandos. Ir gal vis tik ne komanda yra vaikų darželis, gal jau Šaras su savo kriokimu ir keiksmais nusirito iki darželinuko lygio ??

  37. Jock Landa'le

    Pralaimejimu serijos prislegtas Landale’as O kas siendien nebuvo blogai ?

  38. Hayes

    Hayesas is vis nusivilimas prarades pasitikejima

  39. Saras

    Siendien kaip tik nereke kaip ir ramus

  40. Komplektacija

    Daug klaidu prisikvieciam perezu Hayesu dar jankuna nepazeidzianti

  41. Prastai

    Nera pergaliu asvel sugebejo laimet pries Milana

  42. Truksta grigonio

    Su grigonio iskritimu ir zaidimas zalgirio suprastejo stringa plaukia zemyn

  43. Aha

    Nu va, siemet Kaledas, pasirodo, pavoge jau ne Grincas, o Zalgiris…

  44. Dar uz galvos

    Kad pratese sutarti su su galva blogai tai kas bus kitais metais Walkupas gadins zaidina prie naujos komandos

  45. 13 pilnatis

    Bet jau tritaskiu primete fantastisku dar paliekam laisvus ar per rankas

  46. tipo

    zalgiriui nusisvilpt,laimi ar pralaimi ,arena pilna, pinigai i kisene kapsi ,o ko daugiau reikia,kam kazka keist?

  47. tata

    Saras turbut visas sezono rungtynes pralostu,vistiek niekas neisdrystu nei zodelio pasakyti,nelieciamasis.

  48. Žalgirio sirgaliai - sadistai

    Žino, kad komanda pralaimės , bet gausisi su pasimėgavimu renkasi į areną

  49. Hayesaaaaaaa

    Is vis dar Hayes ar suzais keLintos runktynes virs 1p neimeta

  50. Walkupas

    Pries driokstelejusi prancuza kepure walkupas prameteme runktyniu plana

  51. Saras

    Reikia augti kenteti saras prisiema atsakomybe del Labeyrie 4 tritaskiu lauksim nauju zaideju ieskosim toliau Lyderistes

  52. Saras

    Paklausikit saro pasakys apie fanu palaikyma didziulI

  53. Fanai 2

    Bus tas izaidejas tai matai kad iesko

  54. Sold out

    Nes sirgaliu meile neblesta pasitikejimas tikejimas Tai nors uz uz Sold Out bus bilietai I biudzeta negu uz pergales nu vienu zodziu sezonas senusisekes

  55. Ceponis

    Reikia nuleistI Gaza ir susitaikyti su realybe zalgirio sezonui eurolygoje sakes

  56. Saras

    Pats pasisako prakalba apie komplektacijos klaidas

  57. kostas,

    nu jo, geras sezonas. gal nafig reikalinga ta saro filosofija, gal geriau be deriniu, mezginiu, bet su imetimu i krepsi, reiskia treniruotese reikia mokintis kaip imesti. Nezinau, megeju lygose ir taip kas antra bevei imeta. Kazkas cia tam zalgiri negeria, oi negerai. Manau greitu laiku isaiskes, o , kad negerai tai ir arkliui aisku. Nu ir nafig toki krepsini ir krepsininkus, vat.

  58. Darius

    Si rudeni jau po pirmu eurolygos rungtyniu, pasibaisejes komplektacija be izaidejo ir centro parasiau, kad si sezona galima laidoti. Neisivaizduoju, kaip galima buvo sitaip kardinaliai pakeisti sudeti i blogaja puse atsisakant fiziskumo. Prisikomplektavo perezais, jankunais, landalais, hayesais, gebenais – zaidejais, kurie neturi jokiu sansu suzaisti fiziskumu paremta krepsini. Per skysti, per seni, per jauni ar tiesiog nemegstantys pasistumdyti. Jau po pirmu eurolygos rungtyniu nesupratau sitokios sudeties minties. Kaip jie turi zaisti ? Ka galvojo Jasikevicius surinkes toki sastata ? Zaisti kaio golden state ? Tai kad musu tritaskiai 30 % nesiekia. Ant suolo, tuo tarpu, pastoviai sedi 2 jauni, kuriu isvis neleidzia zaisti. Tai kaip galima, turint vos kelis zaidejus, kazka nuveikti eurolygoje ? Kaip galima buvo sitaip nieko nenuveikti vasara ir nesurinkti komandos ? Centrai isejo, abu izaidejai isejo. O jie jankunui puse milijono kontrakta pakiso ? Pereza is siknos istrauke ? Idiotai. Dabar galima sugalvoti 25 naujas sistemas, bet rezultatas bus tas pats. Moskvicius niekada nevaziuos kaip mersedesas.

  59. kaunas

    nestumkit ant saro meslagalviai pirkit bilietus reikia palaikymo su efes zali jega

  60. Sistema

    Saro kreditas Zalgirio naujokai stojo muru uz Saruna Jasikeviciu

  61. A G

    Ei, kur jankuno, milaknio, heiso ir jasikeviciaus del kontrakto nutraukimo rastai, a? Zalgirio vadovai, judinkit uzpakakalius, laikas jau butu…..

  62. to kaunas,

    ka cia pirkti, ka cia pirkti, ka cia palaikyti, lavonu galvas? pasitikrink sveikata zmogau……

  63. Ž1968

    Šarai, pyk-nepyk, bet šiuo metu esi apgailėtinas. Nežaidžiau kreošinio (labai norėjau, bet nepriėmė)

  64. Saras

    Nu saras bent pripazysta kur klydo prisiema atsakomybe o neturim lyderistes atrodo ziuri tas vaizdo perziuras bet niekas nesikeicia isvadu nematyt buksuojam toliau

  65. Del jankuno

    Tai nezinau ko ilgai laike aiksteje naudos nera tuo labiau Hayes mazai ka duoda is kur bus pregales kai is jankuno Hayes geru runktyniu neturi

  66. Duobe

    I senai nematyta duobe I krites zalgiris gali likti be intrigos dar pusiaukeleje

  67. Kenteti

    Kazkiek truksta sekmes kazkiek detaliu laikymosI kazkiek laiko kazkiek meistriskumo lyderystes ar tiesiog ramybes ir salto proto kai komanda atsiduria tokioje nepavydetinoje situacijoje atrodo kad viskas yra blogai o dalykus sutirstinti yra labai lengva

  68. Laukti kenteti

    Sarui ir jo armijai belieka kenteti ir dirbti sir galiams laukti o kaip kitaip ?

  69. Ž1968

    Rašant komentarą dingo ryšys. Pratęsiu. Taip, Šarai, suprantu – kritikuoti lengva (juolab, kad tikrai nežaidžiau kašės – trūko kelių cm ir beveik prieš pusę amžiaus, 8- metis, verkiau pykčio ašaromis). Kas yra, Šarai? Suprantam, kad negalim nusipirkti DeColo. Suprantam, kad myli krepšinį ir Žalgirį. Tik kodėl, kelintą kartą, žaisdami prieš mus iššauna tie „kurie lyg šiol tylėjo“ ir gerinasi rekordus tie iš kurių mažiausiai laukta? Kas vyksta? Mes tikrai nesuprantam kodėl suolą trina Lukošiūnas kai visi „asai“ tritaškius pro šalį smaigsto nuo bobų vasaros. Šarai, gal pradėk nuo savęs. Kad ir neleisdamas grėblio Walkupo eilinį kartą sušikti rungtynių.

  70. Darius

    Vieni Jasikeviciu peikia, kiti muru stoja. As pasakysiu taip, musu vyr tremeris yra labai geras, nes iskovojo 3 vieta eurolygoje ir pernai pateko i astuntuka. Taip pat su tokia sudetim sugebejo laimeti pries Real ir Fenerbahce, Maskvoje pralose tik po pratesimo ir eurolygoje visoms komandoms duoda rimta kova. Taciau Jasikevicius yra durnius paskutinis, nes tai jis surinko tokia silpna sudeti. Tai jo komandoje jaunimas nuolat pudomas ant suolo, tik pas ji komandoje reikalingas Jankunas ir dar vos ne uz puse milijono, kai jokia kita eurolygos komanda jo isvis net neimtu i sudeti. Jasikevicius yra durnius, nes tai jis palaimino tokius kaip perez, hayes, wolton. Jis durniys, nes turi geriausia Lietuvoje krepsinio jaunima, bet remiasi senais trantais, tokiais kaip kazkada javtokas, dabar jankunas ir metu metus nesugeba isugdyti nei 1 krepsininko. Jis durnius, nes ir vakar 5 prazanga gavus Landale, ji pakeite ne Gebenu, bet senu minusu jankunu, is kurio nera ir jau nebus jokios naudos. Durnius, nes puikiai zaidusiam Lekaviciui dave zaisti tik 13 min. Ir tik del to, kad jis yra durnius, mes esame paskutiniai eurolygoje.

  71. Slegia pralaimejimai

    Net rubineje lieka tik ulanovas ir legionieriaI interviu kiti net jau pralaimejimai veikia greit dingsta pastebejau su cska dabar su Valencia gerai suzaidziancio lekaviciaus nepakalbina

  72. 4 kelini

    Neleido lekaviciaus o labiau sarui walkupas patikimas kuris komanda skandina per daug pervarga su kamuoliu trina uztringa

  73. Sita sezona

    Neskaudes galvos del zaideju ispirkimo nepanasu kad kad kas kartele usikeltu O su Hayes jei turi + nepratesti sutarties

  74. Istikimas fanas

    Bbd..

  75. 15min

    Akibrokstas po zalgirio nesekmes Geda saukes sirgalius greitai buvo sudrausmintas

  76. Darius

    15 min raso, kad GWB rungtynems baigiantis vel dainavo, kad yra gaidziai. Atseit kas iseina anksciau laiko, tas gaidys, o kadangi si sezona patys taip padare ne tai, kad anksciau laiko, bet po antro kelinio, tai atrodo apgailetinai su tokiomis savo dainomis. Zodziu sveikinimai visai gaidziu GWB tribunai, jus esate gaidziai. Visi

  77. Vycka

    na, kad Šaras – blogiausias įmanomas treneris, tą jau iš gausybės komentarų supratau, nieko naujo iš tų, kurie moka tik loti bei nieko nesiūlyti, tai o kur jūsų nekpertiški pasiūlymai, kas būtų geresnis jo vietoje?

  78. Saras nelieciamas

    Cia jau ne tie laikai prie stombergo krapiko butauto

  79. Nervai nelaike

    Tam sirgaliui truko kantrybe patruko kiti net nenusiteike to kartoti o drausmino nors kad ir kaip nusivilimas bet sirgaliai islieka su kamanda gale ploja atsistoja Zaliai balti zaliai balti

  80. Skaiciu kalba

    Skaiciu kalba driveidis Ulanovas ir tritaskiu greitakalbe kurios zalgiris neperprato

  81. Esminiai dalykai

    Planas sustabdytI Mike’as Tobey ir Bojana Dublijeviciu suveike bet rizikos nepasiteisino Zalgirio naujokams truksta patirties ir reikia laiko suprastI Eurolyga Laukiama kad atsirastu lyderis kuris vestu komanda kiekvienas runktynes o ne kas antras

  82. .

    Vycka yra is tu, kurie tyli, net kai jiems ant galvos sika.

  83. .

    Pasiulymas Vyckai, reikia atleisti Jasikeviciu ir Jankuna, taip atsilaisvina virs milijono euru. I ju vieta paimti normalu treneri.uz pora simtu tukst. Ir uz likusi milijona nupirkti 2 gerus zaidejus. Tinka pasiulymas ?

  84. Samb

    Apgailetini

  85. aaa

    Atleist 3-4 lavonus gaunancius nesamoningas algas ir atsirastu virs millijono euru labai neblogam izaidejui nusipirkti… Ne kiekybe o kokybe svarbu… Kam ta biomase komandai reikalinga