Informacija dėl artimiausių Kauno „Žalgirio“ rungtynių 3

Ketvirtadienį sporto pasaulį pasiekė ne viena naujiena. Eurolyga paskelbė, kad neribotam laikui stabdo savo pirmenybes, o Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutarė, kad dvi savaites visi sporto renginiai vyks be žiūrovų. Toks sprendimas galios nuo kovo 13-osios iki kovo 27-osios dienos.

„Nors yra daug neaiškumo, tačiau palaikome šiuos sprendimus. Svarbiausia yra žaidėjų ir aistruolių sveikata. Eurolyga seka visus Pasaulio sveikatos organizacijos pareiškimus ir tai turės didžiausią įtaką jų tolimesniems veiksmams“, – ketvirtadienį surengtoje specialioje konferencijoje sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Pagal šiuo metu turimą informaciją kovo 24 d. turėjusios vykti Eurolygos rungtynės Kauno „Žalgiris“ – Stambulo „Fenerbahce“ bus nukeltos į vėlesnį laiką. Visi į šias rungtynes įsigyti bilietai galios ir perkėlus mačą į naują datą. Jei naujoji data bilietų savininkams netiks, bilietus bus galima grąžinti. Kol nepaaiškės nauja rungtynių data, grąžinimai nebus vykdomi.

Penktadienį, kovo 13 d., Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdyba priims sprendimą dėl artimiausių LKL rungtynių, įskaitant ir sekmadienio (kovo 15 d.) rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandų. Pinigų grąžinimai kol kas nėra vykdomi, kol nebus paskelbta, ar rungtynės bus žaidžiamos už uždarų durų, ar nukeliamos į vėlesnę datą. Jei rungtynės bus nukeltos, bilietai galios tie patys, o esant nepriimtinai datai, pinigai bus grąžinami. Susigrąžinti pinigus bus galima tik paaiškėjus naujai rungtynių datai.

Nacionalinė krepšinio lyga (NKL), kurioje rungtyniauja Kauno „Žalgiris-2“ ekipa paskelbė, kad NKL rungtynės bus žaidžiamos be žiūrovų. Artimiausias „Žalgirio“ jaunimo komandos mačas namuose yra numatytas kovo 15 d., sekmadienį, su Šakių „Vyčio“ krepšininkais.

Taip pat, Lietuvos futbolo federacija (LFF) nusprendė nukelti ir visas Lietuvos futbolo A lygos antrojo turo rungtynes. Marijampolėje šį savaitgalį turėjusi vykti „Kauno Žalgirio“ ir „Sūduvos“ dvikova nukelta į nenustatytą datą.

Visi futbolo federacijos vykdomi ir kuruojami renginiai bei varžybos yra stabdomi iki kovo 27 dienos, bet situacija gali keistis po kovo 17 d. įvyksiančio LFF vadovų pokalbio su UEFA dėl tarptautinių čempionatų, turnyrų, rungtynių ir kitų renginių atšaukimo ar nukėlimo.

Komentarai

  1. Linas

    Na va, cempionai anksciau laiko…Logiskiausia butu ir Eurolygos sezona dabar nukancelinti…Saugokit save!!!

  2. dėl Eurolygos turbūt tas pats kas LKL

    Eurolygos čempionai – Anadolu Efes

    Net jei tęstų sezoną tai nebent nuo play-off, o Žalgiris po pralošimo Zenitui 9 vt, basta sezonui, sveikata svarbiausia

  3. Stasys

    O tai kaip abonimentu turetojams ? Bus grazint kazkokia dalis pinigu ar kaip ? Nes lkl jau nemazai varzybu neivyks ir kas tiketina eurolygos taip pat