„Žalgirio“ ir „VILVI Group“ bendradarbiavimas skaičiuoja jau antrą dešimtį metų 1

Įsibėgėjant 2020–2021 m. krepšinio sezonui buvo pratęstas Kauno „Žalgirio“ ir ilgamečio klubo partnerio „VILVI Group“ bendradarbiavimas, skaičiuojantis jau antrą dešimtį metų.

2009 metais Lietuvos čempionų partneriais tapusios įmonių grupės valdomas prekių ženklas „Vilkyškių“ yra puikiai atpažįstamas klubo sirgalių, o ant įvairių pieno produktų šalia juodojo katino puikuojasi ir „Žalgirio“ logotipas. Sirgaliai pirkdami tokias prekes prisideda ir prie ekipos finansinio palaikymo.

Nuo šio rudens „Vilkyškių pieninės“ įmonių grupė pakeitė savo korporatyvinį prekių ženklą į „VILVI Group“, kuris anksčiau buvo skirtas tik užsienio rinkoms. Tai yra viena didžiausių sūrio gamintojų bei pieno perdirbimo įmonių grupių visoje šalyje, taip pat atpažįstama ir pasaulio rinkose.

„VILVI Group“ įmonių grupės direktorius Gintaras Bertašius įvertino dabartinę situaciją pasaulyje, tačiau pripažino, kad meilė „Žalgiriui“ nugalėjo.

„Nors dėl pasaulinės pandemijos dabar ir sudėtingas metas, mes puikiai suprantame partnerystės svarbą ir toliau palaikome mylimą komandą. Mūsų bendradarbiavimas yra ilgas ir tvarus”, – teigė G.Bertašius.

Grupė savo produkciją parduoda 58 pasaulio šalyse, o žalgiriečiai yra vieni pirmųjų naujų „Vilkyškių“ produktų ragautojų ir vertintojų – mėgautis jogurtais ar varškės sūreliais „Žalgirio“ arenoje jie gali kada panorėję.

Pratęsta „VILVI Group“ įmonių grupės ir „Žalgirio“ draugyste džiaugėsi ir klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

„Džiaugiamės, kad toliau galime koja kojon žengti į priekį kartu su savo ilgamečiais partneriais, kurie, visai kaip ir „Žalgiris“, stengiasi būti lyderiais. Toks abipusis bendradarbiavimas yra itin malonus ir geras pavyzdys, ypač tokiu metu“, – su partnerių atstovu sutiko „Žalgirio“ direktorius.

„VILVI Group“ ir „Žalgirio“ bendradarbiavimas taip pat pastebimas ir per rungtynes – žiūrovus arenoje nuolat linksmina vienas iš „Vilkyškių“ prekių ženklo simbolių juodas katinas, nuolat vyksta įvairūs partnerių konkursai.

Komentarai

  1. kostas,

    saunuoliai……