Iš Šiaulių žalgiriečiai taip pat grįžta su pergale 6

„Betsafe–LKL“ čempionate Martino Schillerio auklėtiniai iškovojo pergalę Šiauliuose. Šio miesto arenoje žalgiriečiai rezultatu 88:74 (19:9; 25:14; 24:34, 20:17) įveikė vietos „Šiaulius“.

Nigelas Hayesas tritaškiu iš kampo atidarė rungtynes, o Joffrey Lauvergne ir Paulius Jankūnas po kartą įdėjo iš viršaus – 7:5. Prancūzas surinko keturis taškus iš eilės, du baudų metimus sumetė komandos kapitonas, dvitaškį pridėjo Martinas Gebenas, Augustine’as Rubitas taikliai metė iš toli, o kėlinio pabaigoje vieną baudos metimą realizavo Rokas Jokubaitis – 19:9.

Po pertraukėlės tas pats R.Jokubaitis smeigė tritaškį, po dvitaškį pataikė Lukas Lekavičius ir Marekas Blaževičius – 26:13. Karolis Lukošiūnas pataikė du tolimus metimus, o Thomasas Walkupas ir Steve’as Vasturia pridėjo po dvitaškį – 36:18. T.Walkupas pridėjo ir tritaškį, S.Vasturia sumetė du baudų metimus, o kėlinio pabaigoje tolimą metimą pataikė ir P.Jankūnas – 44:23.

S.Vasturia po pertraukos įmetė du tritaškius, du dvitaškius pridėjo P.Jankūnas, N.Hayesas įdėjo iš viršaus, o dar vieną tritaškį smeigė R.Jokubaitis – 59:40. N.Hayesas įmetė vieną baudos metimą, L.Lekavičius surinko penkis taškus paeiliui, o kėlinuką taikliu tolimu metimu uždarė A.Rubitas – 68:57.

Po du taškus lemiamo ketvirčio pradžioje pelnė S.Vasturia ir M.Gebenas, o K.Lukošiūnas ir T.Walkupas vėl pataikė iš toli – 78:64. M.Blaževičius surinko keturis taškus, o S.Vasturia ir K.Lukošiūnas pataikė po dar vieną tolimą metimą – 88:74.

„Žalgiris“: S.Vasturia 15, K.Lukošiūnas 12, P.Jankūnas 11 (5 atk. kam.), T.Walkupas 8 (9 rez. perd.), R.Jokubaitis 7, L.Lekavičius 7, M.Blaževičius 6 (7 atk. kam.), N.Hayesas 6 (4 rez. perd.), J.Lauvergne 6, A.Rubitas 6, M.Gebenas 4.

„Šiauliai“: E.Stankevičius 24, A.Urbutis 17.

Komentarai

  1. 709

    Visus su pergale ir sekmes Stambule.

  2. fanas

    to 709 sakai sekmes efesas juos tiesiog sutraiskys i vienus vartus

  3. Zalgiris

    Gera pradzia tik 3 kelinis prastesnis dziugu kad zaide nesitaupydami jegu jaunimas Gavo daugiau minuciu Kaip Vasturia Lukociunas

  4. Vycka to fanas

    gal tu kažko ir fanas, bet nemanau, kad Žalgirio, pernai Efes dar galingiau atrodė, o išvykoje Žalgiris tris kėlinius pirmavo ir tik paskutiniame buvo sutraiškytas net 5 taškais

  5. Heyhey

    pritarciau vyckai fanas tik nezinia kieno , bet tikrai ne zalgirio , pastoviai cia lieji savo nepilnavertiskumo kompleksus , net slykstu skaityti

  6. 💚💚💚

    Pritariu ir aš visiems dėl Fano… Jo komentarai – ne kultūringa kritika, tik nuolatiniai komandos užgauliojimai, žaidėjų žeminimas… O 709, kaip visada, tiesiog geranoriškai pasveikino visus su pergale ir palinkėjo sėkmės, kurios Stambule „Žalgiriui“ išties reikės. Tad nėra ko čia piktintis. Ir aš linkiu visiems sėkmės ir gražių rungtynių penktadienį.