Kauno „Žalgiryje“ – teigiamas COVID-19 atvejis 5

Kauno „Žalgirio“ komandoje užfiksuotas COVID-19 ligos atvejis. Ligos simptomus pajutusiam Augustine’ui Rubitui šeštadienį buvo atliktas testas, kuris parodė teigiamą rezultatą.

Ketvirtadienį sužaidę Eurolygos rungtynes žalgiriečiai penktadienį turėjo laisvą dieną.

Artimiausiu metu visiems komandos nariams bus atlikti papildomi testai, tačiau jau yra aišku, kad sekmadienį turėjusios įvykti „Betsafe–LKL“ rungtynės su Prienų „CBet“ komanda yra nukeliamos. Naujas rungtynių laikas bus nuspręstas artimiausiu metu.

Dviejų neigiamų testų sulaukę komandos nariai galės ruoštis artėjančio antradienio dvikovai su Berlyno ALBA.

Komentarai

  1. Aha

    Nuostabu bl*t. Rotacija ir taip trumpa, o cia dar vienas pagrindo zaidejas iskrenta. Nuostabiai sumauta sezono pabaiga, ziaurus nusivylimas. Dabar is triju likusiu rungtyniu Eurolygoj greiciausiai nelaimes ne vienu. Su Alba net ir Barca turejo vargo, pries Bayerna isvykoj jokiu sansu, Pao pakeite treneri ir atejus Hezonjai tokios formos Zalgiriui irgi greiciausiai nelabai ikandami.

  2. 💚💚💚

    Kai nesiseka, tai nesiseka… Telieka palinkėti sveikatos Augustine’ui ir ištvermės komandai likusį sezoną. 🙏

  3. asd

    hayes turbut vel pilnai uz pf zais, o garino jei sveikata leis stabiliai gaus bent 10-15 minuciu ar net daugiau nes panasu kad su vasturija viskas baigta, siaip 17-17 baigt sezona dabar jau butu labai neblogai

  4. Covidas 19

    Kas cia dabar uzklupo virusas Rytas Neptunas Siauliai dabar zalgiris jau menesi atrodo buvo ramu LKL klubuose dabar su tais Nukelinejimais zalgiriui ir sekas antra sekmadieni be Runktyniu

  5. Kašio megėjas

    Bent kažkas teigiamo komandoje