„Žalgiris“ Eurolygos sezoną užbaigė įtikinama pergale (VIDEO) 9

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sezoną užbaigė užtikrinta pergale. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 93:78 (27:14, 25:33, 22:13, 20:18) įveikė Atėnų „Panathinaikos“.

Beje, rungtynėse Lietuvos čempionai vertėsi be Artūro Milaknio, Nigelo Hayeso, Augustine‘o Rubito ir Joffrey Lauvergne.

Marius Grigonis dvikovą pradėjo penkiais pelnytais taškais iš eilės, o po dvitaškį pataikė Thomasas Walkupas ir Paulius Jankūnas – 9:7. Dar kartą po krepšiu sėkmingai pralindo T.Walkupas, du savo firminius metimus viena ranka realizavo Lukas Lekavičius, Martinas Gebenas ir Rokas Jokubaitis sumetė po du baudų metimus, o Patricio Garino surinko aštuonis taškus iš eilės – 27:14.

Keturis taškus iš po krepšio suvertė Marekas Blaževičius, L.Lekavičius surinko dešimt taškų iš eilės, tačiau varžovai priartėjo– 41:37. Septynis taškus pelnė T.Walkupas, M.Gebenas galingai įdėjo iš viršaus, o P.Jankūnas pelnė lengvus taškus po puikaus Karolio Lukošiūno perdavimo – 52:47.

Po pertraukos pats K.Lukošiūnas pataikė du tolimus metimus iš eilės, vieną pataikė T.Walkupas, o M.Grigonis realizavo baudos metimą – 62:49. Iš po krepšio taikliai atakavo M.Gebenas ir T.Walkupas, P.Jankūnas pataikė iš toli, o po puolime atkovoto kamuolio dviem taškais pasižymėjo ir M.Blaževičius – 71:52. Du taškus įsirašė L.Lekavičius, o paskutinius trečio kėlinio taškus pelnė vieną baudos metimą pridėjęs M.Blaževičius – 74:60.

L.Lekavičius realizavo po techninės pražangos skirtą baudos metimą, po krepšiu puikiai pralindo T.Walkupas, lengvus taškus pelnė ir M.Gebenas – 79:63. R.Jokubaitis sumetė du tritaškius, vieną pridėjo L.Lekavičius, R.Jokubaitis dar pridėjo ir dvitaškį, savo taškų sąskaitą Eurolygoje baudų metimais atsidarė Mantas Rubštavičius, vieną baudos metimą pataikė ir Steve’as Vasturia – 93:78.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 20, T.Walkupas 18 (5 rez. perd.), R.Jokubaitis 10, P.Garino 8, M.Gebenas 8 (5 atk. kam.), M.Blaževičius 7, P.Jankūnas 7 (7 atk. kam.), M.Grigonis 6 (5 rez. perd.), K.Lukošiūnas 6, M.Rubštavičius 2, S.Vasturia 1.

„Panathinaikos“: N.Nedovičius 17, B.Bentilas 13.

Komentarai

  1. 709

    Visus visus su PERGALE!!! Sezonas eurolygoje baigtas smagia nata.Pries sezona tyliai galvojau kad uzimti 11vieta ir ne zemiau butu geras pasiekimas. Pasirodem neprasciau nei pernai ir tai jau gerai,turint omeny pokycius komandoje.

  2. Darius

    Aciu uz puikia pergale, pasiekta graziu stiliumi nepaisant dideliu problemu sudetyje. Pusei svarbiu zaideju iskritus, like net nemane nusiminti ir puikiai suzaide, isskyrus Grigoni, kuris zingsnis po zingsnio pasieke Vasturijaus lygi. Gaila, bet eurolyga baigesi, taciau sezonas buvo geras, 50 % laimetu rungtyniu yra gerai. Visus su pergale !

  3. 709

    Labai smagu kad Paulius dar zais. Kai komandai sunku visada jis randa jegu patraukt komanda ir uzvest kitus.

  4. Hyper

    Grazi pergale. Aciu vyrams

  5. Zalgiris

    Dziugu uzbaikt sezona pergale visi gavo pasireikst puikus pataikymas is tritaskiu ir su 17/17

  6. Zalgiris

    Puikiai tvarkesi Gebenas Marekas pakeite Lauvergne Lauksim kito sezono stipresnio Atletiskumo

  7. Zalgiris

    Beliko LKL uzbaikt Cempionata 💯💚💚🏆

  8. Petras

    Aciu vyrams uz puikias emocijas ir puiku sezona !

  9. heyhey

    puikiai suzaide , sveikinu , sekmadieni teskime toki zaidima!