„Žalgiris“ principinėje dvikovoje įveikė „Rytą“ (VIDEO) 9

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe–LKL“ čempionate patiesė principinį savo varžovą Vilniaus „Rytą“. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje triumfavo rezultatu 90:81 (21:22, 25:21, 25:20, 19:18).

Dvikovos pradžioje taikliu dvitaškiu pasižymėjo Joffrey Lauvergne, devynis taškus surinko Nigelas Hayesas, o po du taškus surinko Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Martinas Gebenas, Artūras Milaknis ir Augustine’as Rubitas —21:22.

Penkis taškus antrame ketvirtyje surinko A.Milaknis, po dvitaškį pridėjo M.Gebenas, N.Hayesas ir J.Lauvergne, o Thomasas Walkupas smeigė tritaškį — 35:36. Septynis taškus pelnė L.Lekavičius, J.Lauvergne įdėjo iš viršaus, o dvitaškį pridėjo ir T.Walkupas — 46:43.

Po pertraukos septyniais taškais iš eilės pasižymėjo M.Grigonis, penkis pridėjo N.Hayesas, o po du surinko L.Lekavičius ir Rokas Jokubaitis — 62:52. N.Hayesas sumetė dar du baudų metimus, po dvitaškį realizavo R.Jokubaitis ir A.Milaknis, o A.Rubitas smeigė tritaškį — 71:63.

Keturis taškus lemiamo ketvirčio pradžioje sumetė J.Lauvergne, o penkis iš eilės pridėjo A.Milaknis — 80:67. J.Lauvergne įdėjo iš viršaus ir sumetė du baudų metimus, vieną baudos metimą įmetė ir dvitaškį pridėjo M.Grigonis, o A.Rubitas smeigė tritaškį — 90:81.

„Žalgiris“: N.Hayesas 18, A.Milaknis 14, J.Lauvergne 14 (7 atk. kam.), M.Grigonis 12 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 11, A.Rubitas 8, T.Walkupas 5 (7 rez. perd., 6 atk. kam.), M.Gebenas 4, R.Jokubaitis 4 (4 rez. perd.), P.Jankūnas 0.

„Rytas“: I.Buva 15, M.Girdžiūnas 15, A.Goudelockas 12, A.Butkevičius 11, M.Echodas 10.

Komentarai

  1. 709

    Su saldzia pergale! Liko uztildyta JEEP arena.

  2. ispudis

    manau,vilniaus grandai-mokichanai, zalgirio siemet nenugales nei karto.bus ydomu,kaip jiems seksis su paneveziu.

  3. Darius

    Visus su dar viena pergale pries raudonrurius ! O dabar apie tai, kas man nepatiko, tai Zalgirio ice gynyba.treneris daro, bet ja nesunku perlauzti. Po to, kai Zalgiris padvigubina gynyba pries viena oponenta , esanti su kamuoliu, tam belieka atiduoti pasa ir liekame gintis 3 pries 4. Ir tada prasideda kas nori, tai or pasai, ir prasiverzimai, niekas is musiskiu niekur nespeja, gynyba griuna kaip kortu namelis. Nesuprantu, kam visa sezona rizikuoti su ta sistema, ja jau senai perlauze. Pas Sara tokiu nesamoniu nebuvo. Pasakysiu eina jis su savo ta ice ant 3 raidziu. Kam mesti kelia del takelio ? Nezinau, man ta gynyba igriso iki gyvo kaulo.

  4. ispudis

    siandien nenusieme kamuoliu,manau buvo tokia problema.manau lkl tinka bet kokia gynyba,svarbu netinget gintis.

  5. Zybenas

    Sakykit ka norit zalgiris stipresnis 😁

  6. Zalgiris

    Zalgiris po pertraukos Agresivus Gynyboje buvo Tik aisku Ptoblemos baudos aiksteleje duodami 2 3 sansai

  7. Zalgiris

    Penktadieni LaimedamI pries pasvali jau Uzsitikrinsim 1 vieta 💚💚

  8. heyhey

    pagaliau viskas i savo vietas atsistojo, labai gaila del to atsitiktinio pralaimejimo , o del gynybos tai tikrai keista kam naudoti ta pacia sistema jei zaidejai labai daznai jos neispildo ir tada atakuojantys susikuria persvara , gi jos esme yra nustumti izaideja atgal atimant sansus jam ispasuoti , bet tik kas nors padaro klaidele ir viskas griuna. Bet vistiek malonu kad isdulkino ju saleje su taip uzsivedusia buduliu tribuna

  9. Vytautas

    O cia is tiesu mes taip susmulkejome, kad laimeje 9 taskais pries kazkokia eiline komandele taip dziaugiames?