Rezultatyviausias sezono rungtynes sužaidęs „Žalgiris“ pusfinalio serijoje iškovojo antrą pergalę (VIDEO) 5

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai toliau tęsia sėkmingą žygį „Betsafe–LKL“ pusfinalio serijoje. Trečiadienį Martino Schillerio auklėtiniai Utenoje rezultatu 116:80 (23:22, 25:16, 33:26, 35:16) įveikė vietos „Juventus“, sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes lygoje ir serijoje iki trijų pergalių į priekį išsiveržė 2:0.

Dvitaškiais susitikimą Utenoje pradėjo Nigelas Hayesas ir Marius Grigonis, o Artūras Milaknis pataikė iš toli – 7:2. Du taškus pelnė Thomasas Walkupas, vieną baudos metimą pataikė Joffrey Lauvergne, iš toli dukart pataikė N.Hayesas, vieną tritaškį pridėjo A.Milaknis, o kėlinį taikliais dviejų taškų vertės metimais užbaigė Rokas Jokubaitis ir Lukas Lekavičius – 23:22.

Augustine‘as Rubitas pataikė tolimą metimą, po du baudų metimus sumetė N.Hayesas ir Martinas Gebenas, penkis taškus surinko T.Walkupas, aštuonis R.Jokubaitis, du pridėjo J.Lauvergne, o L.Lekavičius pataikė iš toli – 48:38.

Po pertraukos aukštesnę pavarą įjungė T.Walkupas, kuris surinko vienuolika taškų. J.Lauvergne pridėjo šešis, N.Hayesas įdėjo iš viršaus, po tris taškus pelnė A.Milaknis ir L.Lekavičius, Paulius Jankūnas surinko keturis, o R.Jokubaitis ir M.Gebenas pasižymėjo dėjimais – 81:64.

Prasidėjus paskutiniam ketvirčiui penkis taškus pelnė R.Jokubaitis, keturis M.Gebenas, o du pridėjo P.Jankūnas – 92:68. Du tritaškius smeigė Steve‘as Vasturia, o šimtąjį komandos tašką pelnė R.Jokubaitis – 100:76. A.Rubitas dar pridėjo dvitaškį, S.Vasturia pataikė savo trečią tritaškį, iš toli pataikė ir Karolis Lukošiūnas, o M.Gebenas pataikė tritaškį ir pasižymėjo aštuoniais taškais – 116:80.

„Žalgiris“: R.Jokubaitis 19 (5 rez. perd.), T.Walkupas 18 (5 rez. perd.), M.Gebenas 16, N.Hayesas 12, J.Lauvergne 9,  A.Milaknis 9, S.Vasturia 9, L.Lekavičius 8 (4 rez. perd.), P.Jankūnas 6, A.Rubitas 5, K.Lukošiūnas 3, M.Grigonis 2 (5 rez. perd.).

„Juventus“: M.Kupšas 23, V.Šulskis 14, G.Matulis 12, B.Crawfordas 11.

Komentarai

  1. IspudingaI

    116 Fantastika 18 Tritaskiu Zalgiris 💚💚💯🍕

  2. 709

    Na tai su puikia pergale! Svarbiausia kad zaide ir pelne taskus visi zaidejai.

  3. kostas,

    toks vaizdas, kad vyko kazkokio kaimo naktinis krepsinis. jokios logikos Z zaidime. chuleri , reikia , kad gautum su savo filosofija nuo vilniaus pupuliuku, tada pasibaiktu tamstos cirkai. Lauksim KAZIO kitam sezonui. Treneriai niekiniai, tik vardas , kad treneriai.

  4. heyhey

    su pergale, is pradziu is tikruju zaide be minties , veliau uzdominavo per fiziskuma, as irgi noreciau atsisakyti čilerio , nes kita sezona komanda bus silpnesne o trenerio reikia rimtesnio

  5. nuo 1963 m. zalgirio sirgalius,

    pasigailek motiejunai, KAZYS turi treniruot Z 10 m. o padejejais turi but JANKIS ir MILAS, tada su Z bus viskasOK., pagalvok.