#ŽalgirisCookingShowdown. Kaip P.Garino susitvarkė su argentinietiško kepsnio iššūkiu 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkui Patricio Garino šiame sezone teko priimti nemažai iššūkių, tačiau su vienu jų – pademonstruoti savo talentą virtuvėje – puolėjas susitvarkė puikiai.

P.Garino sujungė jėgas su „Žalgirio“ arenoje įsikūrusio restorano „Sala“ vadovu bei profesionaliu šefu Tadu Štramaičiu bei naujausiame „Žalgiris Insider“ laidų rubrikos #ŽalgirisCookingShowdown epizode gamino argentinietišką kepsnį.

Vasaros ar atostogų metu lauke kepsnius su šeima ir draugais gaminančiam P.Garino šefas T.Štramaitis rodė triukus bei dalijo patarimus, kaip tinkamai paruošti mėsą: kokius prieskonius ir kaip juos naudoti, kaip tinkamai įkaitinti aliejų ar patikrinti mėsos minkštumą kepimo procese ir t. t.

Negana to, P.Garino ne tik klausė šefo patarimų, bet ir pats aktyviai dalyvavo gaminimo procese bei pasakojo, kokių triukų yra išmokęs virtuvėje.

„Kaip gerai iškeptą mėsą mėgsti?“, – žaidėjo teiravosi T.Štramaitis.

„Vidutiniškai apkeptą“, – atšovė P.Garino.

„Taip, tokį pasirinkimą Anglijoje mes vadindavome „teisingu“, – šypsojosi ne vienerius metus garsiojo šefo Gordono Ramsay restoranų virtuvėse dirbęs lietuvis T.Štramaitis.

Visa kepimo procesą ir galutinį gardų rezultatą #ŽalgirisCookingShowdown epizode gali išvysti „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriai.

3840x530

Komentarai