Žalgiriečiai iškovojo antrą pergalę „Betsafe–LKL“ finalo serijoje 4

„Betsafe–LKL“ finalo serijoje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 92:70 (25:16, 21:23, 21:15, 25:16) įveikė Vilniaus „Ryto“ ekipą ir serijoje iki trijų pergalių į priekį išsiveržė rezultatu 2:0.

Nigelas Hayesas rungtynes pradėjo penkiais taškais, Lukas Lekavičius pataikė tritaškį, Marius Grigonis pridėjo dvitaškį, po keturis taškus surinko Joffrey Lauvergne ir Augustine’as Rubitas, o septyniais taškais pasižymėjo Thomasas Walkupas – 25:16.

Po penkis taškus paeiliui surinko Artūras Milaknis ir T.Walkupas, iš po krepšio pataikė ir dukart iš viršaus įdėjo J.Lauvergne, N.Hayesas smeigė tritaškį, o kėlinuką taikliu dvitaškiu užbaigė L.Lekavičius – 46:39.

Po pertraukos du taškus įsirašė T.Walkupas, po keturis pelnė M.Gebenas ir L.Lekavičius, po tritaškį pataikė M.Grigonis ir A.Milaknis, o penkis taškus surinko N.Hayesas – 67:54. 

Lemiamo ketvirčio pradžioje tolimą metimą realizavo ir du taškus su varžovo pražanga pridėjo A.Milaknis, N.Haeysas įdėjo iš viršaus, po keturis taškus surinko J.Lauvergne ir A.Rubitas – 83:66. Du baudų metimus sumetė M.Gebenas, dvitaškį pridėjo L.Lekavičius, tritaškiu varžovus nubaudė Paulius Jankūnas, o baudas sumetė M.Grigonis – 92:70.

„Žalgiris“: N.Hayesas 15, T.Walkupas 14 (6 rez. perd.), J.Lauvergne 14, A.Milaknis 14, L.Lekavičius 11, A.Rubitas 8, M.Grigonis 7, M.Gebenas 6, P.Jankūnas 3, R.Jokubaitis 0 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 0. 

„Rytas“: A.Goudelockas 17, M.Echodas 13, G.Radzevičius 12.

Komentarai

  1. 709

    Su antra pergale superfinale! Pirmadieni nusimato Kaune svente,o antradieni nedarbo diena!

  2. Darius

    Tik siandien suzinojau, kad finalas iki 3 pergaliu, gal ir gana. Paskutines sitos geros komandos rungtynes tokia sudetimi, reiskia. Tada teks atsisveikinti su komandos lyderiais, prie kuriu jau nepriskirciau Grigonio. Keista, kad zmogus pradejo zaisti kaip koks veteranas, be to, nuolat voliojasi ant parketo ant ruros, siandien net 3 kartus su ja grindis vale. Kojikes nelaiko zmogaus, kaip jis cska zais ?
    Na bet tiek to to apie ta Grigoni. Su pergale !

  3. Heyhey

    Super pergalė! Laukiam pirmadieni gražių pabaigtuvių

  4. Zalgiris

    Pirmadieni zalgiris 🏆 Cempionai Kad ir ka bekalbetu Zybenas 💚