„Žalgiris Insider“ protmūšiai grįžta – įprastinis laikas ir dar daugiau prizų 0

Prasidėjus 2021–2022 m. sezonui po vasaros atostogų grįžta tradicinis „Žalgiris Insider“ prenumeratorių protmūšis, kuris kaip ir anksčiau vyks kas antrą sekmadienį nuo 20 valandos. Pirmasis naujojo sezono žaidimas – jau šį sekmadienį.

Naujajame sezone visų „Žalgiris Insider“ prenumeratorių lauks ir dar daugiau staigmenų. Rėmėjų prizais bus apdovanoti ne tik tris pirmąsias vietas kiekviename žaidime užėmę žaidėjai, bet ir dar vienas burtų keliu atrinktas protmūšio dalyvis.

Tiesa, tai dar ne viskas. Pirmąsias dešimt vietų kiekviename žaidime užėmę žaidėjai rinks įskaitinius taškus, o trys geriausieji bendrosios įskaitos prenumeratoriai sezono metu pretenduos į rėmėjų prizus.

Žaidimus ir toliau ves „Žalgiris TV“ laidų vedėjas ir krepšinio komentatorius Rytis Kazlauskus, o „Žalgiris Insider“ protmūšiai išlaikys tą patį formą – žaidėjų lauks trys turai po dešimt klausimų kiekviename.

2021–2022 m.  sezoną „Žalgiris Insider“ platforma prenumeratoriams jau spėjo pristatyti kitą naujovę – totalizatoriaus žaidimą, kuriame jau sulaukė gausaus pirmųjų žaidėjų susidomėjimo.

Komentarai