Visas rungtynes pirmavęs „Žalgiris“ šventė pergalę Pasvalyje (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe–LKL“ čempionate toliau žygiuoja pergalingai. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 85:69 (22:10, 25:19, 19:23, 19:17) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą ir iškovojo jau ketvirtą pergalę iš eilės.

Susitikimas Pasvalyje prasidėjo dviem Emmanuelio Mudiay taškais, o tada įsijungė toliašaudė „Žalgirio“ artilerija: kartą iš toli pataikė dvikovą starto penkete pradėjęs Karolis Lukošiūnas, o du kartus iš eilės taikliai atakavo Tyleris Cavanaugh – 11:3. Keturiais taškais iš eilės pasižymėjo Nielsas Giffey, tris taškus surinko Mantas Kalnietis, po pastarojo perdavimo iš viršaus įdėjo Joshas Nebo, o Artūras Milaknis dviem taškais pasižymėjo metimu iš po krepšio – 22:10. 

T.Cavanaugh surinko keturis taškus, Edgaras Ulanovas smeigė tritaškį su varžovo pražanga, M.Kalnietis pasižymėjo dvitaškiu, o pranašumas išaugo iki dvidešimties taškų – 32:12. E.Ulanovas vėl buvo taiklus atakuodamas iš trijų taškų zonos, Marekas Blaževičius sumetė du baudų metimus ir įdėjo iš viršaus, nelengvą metimą iš po krepšio realizavo T.Cavanaugh, o J.Nebo surinko šešis taškus iš eilės – 47:29.

Po pertraukos dar vieną dvitaškį įmetė T.Cavanaugh, Joffrey Lauvergne ir N.Giffey surinko po penkis taškus, lengvą metimą iš po krepšio įmetė ir vieną baudos metimą realizavo J.Nebo, o E.Mudiay ir A.Milaknis pridėjo po du – 66:52.

Paskutiniame kėlinyje iš baudos aikštelės taikliai metė E.Ulanovas, J.Nebo vėl dėjo iš viršaus, keturis taškus iš eilės surinko N.Giffey, o M.Blaževičius įmetė baudos metimą – 75:60. K.Lukošiūnas pataikė du tritaškius, M.Kalnietis sėkmingai įsiveržė į baudos aikštelę, o paskutinius taškus iš po krepšio pelnė M.Blaževičius – 85:69.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 14, N.Giffey 13, J.Nebo 13, E.Ulanovas 9, K.Lukošiūnas 9, M.Kalnietis 7 (7 rez. perd.), M.Blaževičius 7, J.Lauvergne 5 (5 atk. kam.), E.Mudiay 4 (8 rez. perd.), A.Milaknis 4.

„Pieno Žvaigždės“: S.Jarumbauskas 15, Ž.Skučas 14, M.Townesas 9.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale LKL!

  2. LKL

    Ar Mudiay Lauvergne Mazai zaide 4 kelinis prastesnis galejo ir 90 imest Cavanaugh ir Giffey Tik ir gali Pasvaliui primest tasku

  3. A G

    vienu zodziu Z invaziniai treneriai suvarte pauliu Motiejuna. Sezonas palaidotas.

  4. Traumos

    Lekavičiui ir Strelniekui! Gal jūs juokaujat?

  5. pries

    7 zmoniu sudeti sujudejo chebra , isvadu jokiu neina daryti, nebent kad kalnas izaidineja geriau uz mudy, reikia jis statyti pagrindiniu kol niekas muday neisaiskina apie jo gynybos absurdiskuma.

  6. Traumos

    Negana zaidimas nedziugina tai dar ir traumos puola pas Strielnieka gana daznos traumos Tikrai reikia ieskot Naujoko pastiprinimo