„Žalgiris“ po pertraukos turėjo pripažinti CSKA pranašumą (VIDEO) 20

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje liko be pergalės. Taškas į tašką su varžovais pirmoje rungtynių pusėje kovoję Jure Zdovco auklėtiniai galiausiai rezultatu 51:73 (18:19, 10:11, 11:27, 12:16) pralaimėjo Maskvos CSKA ekipai.

Pirmame kėlinyje du taiklius tolimus metimus paleido Artūras Milaknis, du varžovų metimus blokavęs Joshas Nebo galingai įdėjo iš viršaus ir pataikė iš vidutinio nuotolio, o Zoranas Dragičius perėmė kamuolį ir sėkmingai užbaigė greitą ataką – 12:11. Keturis taškus iš po krepšio surinko Regimantas Miniotas, o Mantas Kalnietis surengė sėkmingą reidą į baudos aikštelę – 18:19.

Vidutinio nuotolio metimą realizavo Tyleris Cavanaugh, tačiau tai buvo vieninteliai „Žalgirio“ taškai per pirmas penkias antrojo kėlinio minutes ir deficitas augo – 20:29. J.Nebo vėl sudrebino krepšį dėjimu, Lukas Lekavičius ir A.Milaknis pataikė iš toli, o situacija stabilizavosi – 28:30.

Po pertraukos Lietuvos čempionai pralaimėjo atkarpą 0:7, iš toli taikliai metė M.Kalnietis, dvitaškį pridėjo T.Cavanaugh, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 33:44. Edgaras Ulanovas sumetė du baudų metimus, dvitaškiais pasižymėjo L.Lekavičius ir R.Miniotas, bet skirtumas tarp komandų toliau didėjo – 39:57.

Penkis taškus pelnė J.Nebo, po du pridėjo E.Ulanovas ir T.Cavanaugh, tačiau priartėti nesisekė – 48:64. Netaiklų komandos draugo metimą pataisė ir dar tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo T.Cavanaugh, bet galiausiai kauniečiams teko susitaikyti su pralaimėjimu – 51:73.

„Žalgiris“: J.Nebo 11 (7 atk. kam.), T.Cavanaugh 9, A.Milaknis 9, R.Miniotas 6, M.Kalnietis 5 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 5 (5 rez. perd.), E.Ulanovas 4 (6 atk. kam.), Z.Dragičius 2, M.Blaževičius 0, T.Websteris 0, J.Strelniekas 0.

CSKA: N.Milutinovas 19 (12 atk. kam.), A.Shvedas 17, W.Clyburnas 9.

Komentarai

  1. Opa

    Teisejai tai vaflistai

  2. gg

    zaidimas tragiskas kaip ir anksciau, o pries pao ir kitus lavonus ir su sileriu namie butu laimeje

  3. Tai papuržino autsaiderius..

    O dar sako – principinis varžovas:)

  4. Raumenys

    Cska Raumenis tikrines Zalgiris i dalis buvo isrankiotas po Pertraukos

  5. Nebutinai

    Teisejai viska leme kas dauguma ivardina klaidu nemazai po Pertraukos Cska pagerino gynyba Milotinovas Paime virsu

  6. Zalgiris

    Net Strielniekas neatrode uztikrintai Kad Zdovcas daugiau nebeleido bet aisku ir kiti isimuse Ritme

  7. Darius

    nebuvo tokios tragiskos rungtynes, kaip atrodo ziurimt i rezultata. Teisejai tikrai nubaude Zalgiri 10 tasku, pvz skyre bauda Kalnieciui pries Sveda, o turejo skirti Svedui. Nesportines bent vienos neskyre ICSKA, dar keliu akivaiizdziai neteisingu sprendimu neminesiu. O del likusiu tasku patys kalti. Kam bauduoti tritaski metanti varzova ? O klaidu kiek privele patys. Atrode kaip is medzio iskrite.

  8. Klaidos

    Zdovcas savo klaidas pripazista ir Butent pries Topines Komandas Zaidejai praranda pasitikejima Pries Efes Cska zaidejai buvo isigande

  9. Strielniekas

    Negaluoja

  10. Eurolyga

    Zalgiriui bus sunku auksciau kilt Kai tuo labiau Varzovai ima pergales pries Virsutines

  11. Aha

    Viskas cia normaliai, tiesiog tokia sio sezono realybe. Tik susidurus su elitinem komandom dar ir dar karta pasimato, kokia vis delto tragiska yra komplektacija. Blogiausia, kad kitos apatines lentynos komandos ir ypac vidutiniokai pakankamai neblogai kimba i atlapus astuoneto komandoms, todel pakilt is tos paskutines vietos gali ir nelabai pavykt, deja.

  12. dadu

    Cia del kaukiu…ar zalgirio atmosfera tiesiog tragiska??visi su alum ir cipsais…jokios atmosferos,jokio triuksmo….

  13. Pajegumas

    Topine cia ir Pasirode Zalgirio pajegumas Pries Cska Gynyba Po Pertraukos isejo suaktyvine gynyba O Is 12 Tuks Sirgaliu truko Atmosferos

  14. Barcelona

    Tai Vakar cia ziurau Daug Kas Ligino Palaubalgrana Atmosfera su Zalgirio

  15. ....

    Eilinį kartą išėjo pridėję į kelnias. Tik susitinka su normalesne komanda, kuri bent kažkokią analizę būna padarius ir viskas. Labai lengva, užtenka pas mus porą žaidėjų uždaryt ir žaidimas baigiasi. Ir treneriukas su tais savo keitimais išvis nesuprantamas. Vieni po 4 min. žaidžia, o kiti jau numirę 33 min. laksto. Nevaldo komandos visiškai.

  16. Be ugnies

    Strielnieka Pametusi Zdovca Po Cska marso per Kauno apeme dviprasmiska nuotaika

  17. sd

    turint tiek laiko pasiruosimui ir toki namu palaikyma, dar sugebet pagerint antirekorda.. matyt is tikruju lemta dugne siemet murkdytis

  18. Realybe

    Skausmingas Zalgirio sugrizimas i Realybe

  19. Kaip

    Ir buvo rašyta zdovco treniruojamos komandos puolime žaidžia beleka, cska paliko su 73 tsk, jau neblogai, bet puolimas buvo bejėgis

  20. Bruzas

    Kaunieciai si Sezona Eurolygoje gali priesintis ir Kovoti del pergaliu tik su tomis komandomis kurios isgyvena krizes arba dreifuoja Turnyrines lenteles apacioje