T.Cavanaugh tritaškis išplėšė „Žalgirio“ pergalę Prienuose (VIDEO) 11

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo sudėtingą pergalę „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse Prienuose. Gausiai sirgalių palaikoma komanda išvykoje rezultatu 81:78 (20:21, 20:16, 20:16, 21:25) įveikė „Labas GAS“ komandą.

Edgaras Ulanovas, Mantas Kalnietis ir Tyleris Cavanaugh pataikė po dvitaškį, Marekas Blaževičius pasižymėjo penkiais taškais – 11:18. Baudos metimą realizavo Tai Websteris, po tris taškus surinko E.Ulanovas ir Lukas Lekavičius, o Joshas Nebo atliko dėjimą iš viršaus – 20:21.

Devynis taškus antrame ketvirtyje surinko Karolis Lukošiūnas, J.Nebo, E.Ulanovas ir T.Cavanaugh pridėjo dvitaškį, Nielsas Giffey taikliai metė iš toli, o M.Blaževičius įdėjo iš viršaus – 40:37. 

Po pertraukos septyniais taškais blykstelėjo T.Websteris, E.Ulanovas pataikė tritaškį, T.Cavanaugh pridėjo du taškus, o J.Nebo surinko aštuonis taškus ir padidino kauniečių pranašumą – 60:53.

Po dviejų N.Giffey dvitaškių ir K.Lukošiūno tritaškio skirtumas išaugo iki dviženklio – 67:57. Penkis taškus iš eilės pelnė L.Lekavičius, dvitaškį pridėjo T.Cavanaugh, bet persvara ištirpo – 74:74. J.Nebo įmetė vieną baudos metimą, o T.Cavanaugh išlygino rezultatą – 78:78. Šalies čempionai apsigynė, o T.Cavanaugh smeigė tritaškį likus žaisti vos 3 sekundes ir išplėšė pergalę – 81:78. 

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 14 (5 atk. kam.), J.Nebo 13 (13 atk. kam.), K.Lukošiūnas 12, E.Ulanovas 10 (7 atk. kam., 4 rez. perd.), T.Websteris 8, L.Lekavičius 8 (9 rez. perd.), M.Blaževičius 7, N.Giffey 7, M.Kalnietis 2 (4 rez. perd.), R.Miniotas 0. 

„Labas GAS“: J.Durhamas 23, J.Kljajičius 20, E.Venskus 12.

Komentarai

  1. 709

    Su tasku lenteleje. Visiskai sutinku su trenerio mintim po rungtyniu. Reikia nuleist galvas ir dirbt dirbt ir dar karta dirbt!

  2. Fan

    Baisu vos nukalė vaikus

  3. dadu

    baisu,pries cska vos 50 tasku isbezda..pries visiskus LKL autsaiderius vos isbezda paskutine sekunde…ismeciau abonimenta i siuksliu deze…geda tokia komanda palaikyti..cia ne krepsinis,o kazkokia gejiu pornografija

  4. Fanas nuo mažens

    Gerbiamas „dadu“ kažin kelintą kartą jau trauki tą abonementą iš šiukšlines 😂😂

  5. Zdovcas

    Kai kurie žaidėjai vis dar nesupranta kur jie yra

  6. Ginevicius

    Motyvavo žaidėjus degė akys prieš Žalgirį aišku Ža

  7. 3

    Runktynese kai reikia nusiteikimo Taip ir pirmos vietos nelaimesim

  8. Darius

    ne kokios rungtynes, vos isnese sveika kaili. Idomu ar jiems viskas gerai su savigarba, kai paskutine rungtyniu minute gauna nuo lkl autsaideriu ?

  9. Zalgiris

    Zaide be 3 zaideju prienai be 2 Bet Prienai buvo labiau kovingesni 4 kelini atrode gali ramiai laimeti Bet atsipalaidavimas vos nenudege turejo papraikuoti

  10. Eurolyga

    Taip zaidziant ir neveltui Eurolygoi paskutiniai Tures ivertint Monako

  11. kaip

    man atrodo tai kad tie kurie nesupranta kur esą tai yra kalnietis ir miniotas, marekas . Buvo geda ziureti ir pritariu treneriui kad butu geriau paralaimeje, prie jaskos irgi budavo tokiu nusizaidimu , bet bent eurolygoj galedavai laukti pergaliu pries bet ka. Šį sezona su šita sudėtim tai gali tiketis daugiausiai 6-7 pergaliu namie , ir pamirsti apie pergales isvykoje.