Vietiniame fronte – „Žalgirio“ pergalė prieš „Dzūkiją“ (VIDEO) 12

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įtemptą savaitę užbaigė pergale „Žalgirio“ arenoje. Jure Zdovco treniruojami Lietuvos čempionai „Betsafe-LKL“ čempionate rezultatu 78:70 (14:19, 18:15, 31:13, 15:23) įveikė Alytaus „Dzūkijos“ komandą.

Marekas Blaževičius surinko keturis taškus, Mantas Kalnietis pataikė iš vidutinio nuotolio, Artūras Milaknis smeigė tritaškį, tačiau varžovai spurtavo – 9:17. Kėlinio pabaigoje du taškus pridėjo ir baudos metimą realizavo Tyleris Cavanaugh, o Joshas Nebo pataikė iš po krepšio ir sumažino atsilikimą – 14:19.

Po puolime atkovoto kamuolio dvitaškiu pasižymėjo Nielsas Giffey, Karolis Lukošiūnas taikliai metė iš toli, o po penkių Edgaro Ulanovo taškų iš eilės rezultatas buvo lygus – 24:24. Dar kartą iš toli pataikė K.Lukošiūnas, o kėlinio pabaigoje dar penkis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas – 32:34.

Po pertraukos kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą ir perlaužė rungtynes. Po penkis taškus surinko M.Kalnietis ir K.Lukošiūnas, tris pelnė E.Ulanovas, o A.Milaknis pridėjo dvitaškį – 47:40. K.Lukošiūnas ir Lukas Lekavičius pataikė po dvitaškį, N.Giffey smeigė tritaškį, o T.Cavanaugh surinko devynis taškus – 63:47.

J.Nebo įdėjo iš viršaus, L.Lekavičius pataikė iš toli, E.Ulanovas įmetė dviejų taškų vertės metimą, o Tai Websteris surinko penkis taškus – 75:59. Per likusias penkias rungtynių minutes „Žalgiris“ tenkinosi tik trimis M.Blaževičiaus taškais, tačiau iškovoti pergalės tai nesutrukdė – 78:70.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 15 (7 atk. kam.), K.Lukošiūnas 13, T.Cavanaugh 12 (6 atk. kam.), M.Kalnietis 7 (9 rez. perd.), M.Blaževičius 7, A.Milaknis 5, T.Websteris 5, L.Lekavičius 5 (6 rez. perd.), N.Giffey 5 (6 atk. kam.), J.Nebo 4, Z.Dragičius 0.

„Dzūkija“: J.Newkirkas 22, A.Aranitovičius 16.

Komentarai

  1. dadu

    as jau tikrai daugaiu neziuresiu sitos issigimeliu komandos…pries dzukija net 80 tasku neiisbezda….nu nx..cia turbut irgi schilleris kaltas kad nupirko tokius lavonus kaip dragicius ir websteris??? cia reikia dekoti schilleriui kad nebloga covonaught ir Nebo nupirko…nes Motiejuno pencininkai Lietuviai tai viespatie…cia tik man vienam uzpiso kalniecio kamuolio bumsejimas prie vidurio linijos kiekviena ataka 18-20 sekundziu be jokio tikslo…..geda…cia Kauno geda tas zalgiris

  2. Samb

    Žaidimas nedžiugina bet po dvigubos savaites tikrai nereikia čia ardytis JKL nes Eurolyga laukia

  3. Nuovargis

    Du kelinius nepabude neatsigave buvo po Kazanes po Dvygubos savaites nenusiteikimas 3 kelini Susikrauna persvara 4 kelini 21 taska isvaisto ir 8 Laimi

  4. Eurolyga

    Su Milanu ir uzbaigs 1 rata nedziugiai Gaus vel per Gynyba

  5. Konferencija

    Zdovcas Jau net Rubineje nera nusiteikimo 100 procento be energyjos Tai kad dazniau be Motyvacijos buna du Kelinius

  6. Sigis

    Gal laikas lukosiunui duot zaist vietoj dragiciu,websteriu blogiau nebus

  7. Darius

    kad pakeitę mudaka bus tokie prasti, tikrai nesitikejau. Pikciausia, kad Webster ir Dragic tai juk cia zaidzia vietoje Walkupo, aciu uz tai motiejunui.

  8. Hyper

    Tai kad ne, Webster ir Dragic zaidzia vietoj Mudiay

  9. Darius

    o mudiay buvo paimtas i Walkupo vieta

  10. tai

    kas žaidžia vietoj muddy ? Ogi tokio nera ! Kalnui dar kakzkiek isiena sustatyti komanda bet greit pavargsta, strelnieks ir lukas atakuojantys , webster ir dragic atakuojantys , tai kur tas pagrindinis izaidejas? Man jau darosi neramu kad neivyktu si sezona titulu vagyste, reikia nesiparint del eurolygos ir ruostis kmt taurei visu pirma, ji ne uz kalnu, liko du menesiai

  11. Vytautas

    Vis ikisa snuki i komentarus vilnos ziurkes ,tokie kaip dadu ir kiti

  12. Kleiza

    15min Adomaicio perejima i Neptuna ivertines Kleiza Jis turejo buti Zalgirije