Prieš pat startą nukeltos Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ rungtynės (VIDEO) 12

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antrą savaitę iš eilės nesužais Eurolygos rungtynių. Nuvykę į Atėnus, kur Eurolygos 18-ojo turo dvikovoje turėjo susitikti su „Panathinaikos“ komanda, žalgiriečiai prieš pat rungtynes sužinojo, kad dėl naujų COVID-19 atvejų varžovų stovykloje mačas yra nukeliamas į vėlesnę datą.

„Žalgirio“ treneriai ir krepšininkai šią informaciją sužinojo dar viešbutyje ir ruoštis rungtynėms į areną neišvyko. Derinama, kad žalgiriečiai į Lietuvą galėtų grįžti anksčiau nei buvo planuota.

Jau anksčiau „Panathinaikos“ komandoje buvo fiksuoti šeši teigiami COVID-19 atvejai, o ketvirtadienį buvo paskelbta apie dar 3 naujus susirgimus.

Pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausiai tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Praėjusią savaitę neįvykusios Eurolygos 17-ojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani Exchange“ komandų buvo perkeltos į vasario 8 d.

Komentarai

  1. Sigis

    Satanistai vel nori uzdaryt europa,pasaka is naujo,tikinciu mokslu sitas neliecia greit 3 doze kol nepadveset

  2. ..

    tragikomedija o ne sezonas

  3. 709

    Antra savaite likom nuskriausti. Buvo sansas imt pergales,o dabar teks laukt.

  4. Itemptas

    Grafikas Laukia 14 7 macai

  5. Darius

    kaip cia dabar, pasipjausciau surio, isipyliau alaus, o rubgtyniu ner, nes tikintys mokslu sumarmaliuoti kasiorai pasigavo liga, nuo kurios ir buvo sumarmaliuoti. Todel dar karta raginu visus tikincius mokslu rikiuotis prie skiepobusu pasiimti geriausios metu dovanos

  6. Galėtų

    Pora Lkl rungtynių sužaisti kita savaite

  7. Matas

    Kada įvyks panathinaihos ir Žalgirio rungtynes

  8. Zalgiris

    Cia netiketai Zalgiriui suzinojus Kad nebus runktyniu na dabar bus sunkiau Pries pilnos sudeties Pao

  9. Justas

    Idomu kaip su sirgaliais kurie norejo palaikyti o gavo spyga.

  10. o šitas prietranka Darius

    taip domisi skiepais, kaip niekas kitas, bet yra per bukas, jog suprastų kalamą ir kalamą į galvą tiesą, jog skiepai neapsaugo nuo užsikrėtimo, tačiau apsaugo nuo galimų sunkesnių pasekmių, prietranka, krepšininkų pasaulyje užsikrėtė ne viena dešimtis tūkstančių, apie kiek mirčių gidėjai?

  11. A. Masėnas

    Avine bukas, nuo kokiu sunkesniu pasekmiu, jei kiekviena diena mirsta pilna kursa gave zmones ?

  12. Darius

    teisybes delei reikia pasakyti, kad ivedus trecia doze, mirusieji po dvieju ar po vienos dozes skaiciuojami kaip neski#epinti.