2022-uosius „Žalgiris“ pergalingai pradėjo Kėdainiuose (VIDEO) 14

Naujuosius 2022-uosius Kauno „Žalgiris“ pradėjo pergalingai. Jure Zdovco auklėtiniai Kėdainiuose rezultatu 77:69 (27:24, 17:15, 17:17, 16:13) įveikė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ekipą ir iškovojo 14 pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate.

Devynis taškus vos per pusę pirmojo kėlinio pelnė Marekas Blaževičius, dvitaškį pridėjo Edgaras Ulanovas – 11:10. Janis Strelniekas pasižymėjo penkiais taškais, Tyleris Cavanaugh sumetė keturis, tritaškį įmetė Lukas Lekavičius, o E.Ulanovas ir Tai Websteris pridėjo po du taškus – 27:24.

J.Strelniekas ir T.Cavanaugh surinko po keturis taškus, Artūras Milaknis taikliai metė iš toli ir pridėjo dvitaškį, o po du taškus įsirašė E.Ulanovas ir Mantas Kalnietis – 44:39.

Po pertraukos A.Milaknis ir T.Cavanaugh savo taikliais tritaškiais padidino pranašumą iki dviženklio (53:41), vėliau po du taškus pridėjo E.Ulanovas ir Nielsas Giffey, vieną baudos metimą realizavo M.Blaževičius, o kėlinuką taikliu tolimu metimu užbaigė J.Strelniekas – 61:56. 

Dvitaškiu pasižymėjo Tai Websteris, du baudų metimus realizavo M.Blaževičius, T.Cavanaugh pridėjo dvitaškį su pražanga, o A.Milaknis smeigė tritaškį – 71:63. Baudų metimus realizavo ir L.Lekavičius, o pergalę įtvirtino po puolime atkovoto kamuolio dvitaškį pataikęs ir dar du baudų metimus sumetęs T.Cavanaugh – 77:69.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 18 (11 atk. kam., 4 rez. perd.), A.Milaknis 14, J.Strelniekas 12, M.Blaževičius 12, E.Ulanovas 8 (7 atk. kam.), L.Lekavičius 5, T.Websteris 4, N.Giffey 2, M.Kalnietis 2, K.Lukošiūnas 0, P.Jankūnas 0.

„Nevėžis-Optibet“: S.Smajlagičius 19, R.Kuksikas 16, T.Starksas 12, P.Murauskas 11.

Komentarai

  1. 709

    Su pirma pergale 2022m. Noretusi palinket komandai pradeti metus energingai bei su noru siekti pergales.

  2. Nesimato

    Sunkiai pradejo metus banguoja 3 kelinis tragiskas is 14 iki 2 tasku Nevezis gerai sukovojo iki galo

  3. dadu

    zalgiri gali ziureti ir ajti i rungtynes ju,cia tik du variantai…zmones kurie yra gejai ir jiems patinka kai juos tratina per uzpakali,arba zmones kurie megsta sadomazochistinius zaidimelius ir jiem patinka kai juos prievartauja…..net neveziui 80+ tasku nesugeba imesti…parodija be talento sitas zalgiris

  4. Darius

    Surio nepasipjausciau, alaus neisipyliau, rubgtyniu neziurejau. Nuejau i geju bara ir ten gerai praleidau laika.

  5. Žaidimas

    Baisus , kalnas websteris ir gifi žemiau dugno , jankūnas kosmose, ka galvoji pmo, neišeisim į lkl finala jei nebus normalių žaidėjų.

  6. to dadu

    taip ir nesupratau, tiek privėlei, kad tiksliai nepasakei – gėjus tu ar šiaip kažkoks iškrypėlis sadomazo? ar abu viename?

  7. Zdovcas

    Vel nesugebejom nulauzti Runktyniu Laukiu kada suzaisime lengvesnes Runktynes kurias galesiu stebeti atsipalaidaves ir atsisedes ant Kedes buvom per minksti zaidejai eme atsipalaiduot

  8. Fu

    Reikia normaliaus įžaidėjo

  9. Zalgiris

    Sita Zalgirio komanda turi esmine beda tai zudiku instinktu neturejimas 4 kelini Nevezis tris minutes tasku nepelno tai atrodo sumesk kelis metimus ir uzdarysi runktynes . Bet milas laisvas du tritaskius prameta Kalnas tai pat abu prameta dar pora klaidu ir Nevezis lipa ant Kulnu

  10. Lkl

    23 dabar su Rytu laukia kur taip zaidziant Tikrai gaus nuo Gerai atrodancio ryto

  11. Darius

    man tik idomu, laikas bega, o jie vis dar nera da savo zaidimo. Kada jie prades zaisti ? Jau pries rungtynes nuspejau, kad vel bus apylyge kova. Ar jie gali tokiam varzovui uzmesti 15-20 tasku ? Kaip rungtynes, taip gimdymas. Koks ju stilius ? Perlauze po krepsiu, bet jei Kedainiai butu pusetinai mete baudas, butu intriga iki paskutines sekundes. Beje, labai gerai, kad sita kontora nebeileis vaiku i arena, tikiuosi, kad tevams uzteks sveiko proto neduodyti savo atzalu, nera ko ten eiti ir i tuos lavonus ziureti.

  12. Darius

    ps
    tas pedalas is geju baro yra mano bendravardis , as nevaikstau po barus, neturiu pišpasio, nesimarmaliuoju ir nesergu. O jei ir prasirgciau, niekada nesinaudosiu jokiu qr kodu, as ne koks daiktas.

  13. kvailelis Darius

    bando pavaizduoti, kad nesiskiepijimas – yra kažkas tokio, taip ir mirs durneliu būdamas, visai nesvarbu, pasiskiepijęs ar ne, nuo covido ar nuo kitko, svarbiausia, kad durrneliu likdamas ir čia kažkokį šikantį katiną į valias privaidinęs

  14. Manau

    Jog sužaidė pagal galimybes, su visomis komandomis kovoja kaip lygūs su lygiais, nes tokios galimybės, laimime lkl tik dėka patirties ir ilgesnio suolo. Rytas šiais metais pribrendo, gerai susižaidę, ne veltui lkl dažniausiai laimi didele persvara. Žalgiriui kol kas nesusiklostė, nes tie, kurie turėjo būti pagalbiniais, tapo pagrindiniais. Tiesiog nepaveža prie didesnio greičio.