Nerezultatyviose rungtynėse „Žalgiris“ pripažino Milano ekipos pranašumą (VIDEO) 22

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse liko nieko nepešę. Jure Zdovco auklėtiniai Milane rezultatu 58:65 (20:20, 10:19, 15:15, 13:11) nusileido vietos „AX Armani Exchange“ krepšininkams.

Dvikovą Lukas Lekavičius pradėjo pelnydamas penkis taškus iš eilės, o po Mareko Blaževičiaus baudų metimų kauniečiai buvo priekyje – 7:0. Tai Websteris pataikė tritaškį per rankas, o Tyleris Cavanaugh ir Regimantas Miniotas pelnė po penkis taškus – 20:20. Beje, dar pirmame kėlinyje Eurolygoje debiutavo Motiejus Krivas.

Antrame ketvirtyje žalgiriečių puolimas pradėjo strigti. L.Lekavičius pataikė tolimą metimą, dvitaškį bei vieną baudos metimą realizavo M.Blaževičius, tačiau jau teko vytis varžovus – 26:34. Vienu metu deficitas buvo išaugęs ir iki dviženklio (28:39), bet kėlinio pabaigoje po du taškus įsirašė T.Websteris ir M.Blaževičius – 30:39. 

Po pertraukos rezultatyvumas neišaugo, kadangi per pusę kėlinio po tris taškus pelnė L.Lekavičius ir M.Blaževičius, bet tai leido dar šiek tiek priartėti – 36:43. Po taiklų dvitaškį išmetė T.Websteris ir Edgaras Ulanovas, Artūras Milaknis smeigė tritaškį, o kėlinuką užbaigė du taiklūs L.Lekavičiaus baudų metimai – 45:54.

Per penkias minutes ketvirtame kėlinyje T.Cavanaugh ir A.Milaknis taikliai atakavo iš toli, o tai leido dar taškeliu sumažinti atsilikimą – 51:59. Dvitaškiu su varžovo pražanga blykstelėjo M.Blaževičius, A.Milaknis realizavo du baudų metimus, baigiantis dvikovai T.Cavanaugh pataikė dvitaškį, tačiau pergalės iškovoti tai nepadėjo – 58:65.

„Žalgiris“: M.Blaževičius 13, L.Lekavičius 13 (4 rez. perd.), T.Cavanaugh 10 (7 atk. kam.), A.Milaknis 8, T.Websteris 7, R.Miniotas 5 (7 atk. kam.), E.Ulanovas 2 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), N.Giffey 0, M.Krivas 0, K.Lukošiūnas 0.

„AX Armani Exchange“: T.Danielsas 12, D.Hallas 12, S.Rodriguezas 10.

Komentarai

  1. kasaras

    atleist visa komanda ir jure zdovca-nevykeliai

  2. 709

    Laimeti nepavyko,bet kova dave iki paskutinio svilpuko.

  3. asd

    apmaudu kai tokie nkl lygio lukosiunai kazkada neaisku uz ka pakviesti toliau avansu sedi, kai ta vieta galetu uzimti jaunesni ir perspektyvus. laukiam visokeriopo apsivalymo po sezono.

  4. zerocool

    ir kas is to,kad dave kova-tikslas turi buti pergale,o ne garbingai pasipriesinti.zalgiris si sezona atrodo tiesiog katastrofiskai ir dar nesu taip mates,kad per kancias rinktusi taskus.ACIU,PAULIAU MOTIEJUNAI,UZ SUGRIAUTA,SUZLUGDYTA KOMANDA IR PARINKTA NEIGALU TRENERI.

  5. Ka

    tas lukošiūnas bent nekainuoja daug, o giffi? Itariu gauna kokius tris keturis šimtus k, ir dar mažiau naudos

  6. Gynyba

    Armani gynybos gniauztuose subliuskes Zalgiris nepasinaudojo sukurti intriga

  7. 7092

    Laimeti nepavyko 😀😁 Tai ka pavyks 4 kelini nieko naujo baisus Klampus nors ir Abiems komandom Zalgirio Zioplos klaidos uztringa

  8. 18vieta

    Tuo labiai Pao laimejo pries Baskus

  9. G

    O kada šiais metais buvo rezultatyvios? :))

  10. ...

    Kaip džiaugiuosi, kad nebežiūriu šito lavonyno. Tikiuosi Motiejūnas apsipatenkinęs žiūri. Aj nors dar turbūt neatsigavęs po euforijos nuo pergalės prieš rytą. Kaip matau niekas nepasikeitė ir Žalgiris išlieka geičiausiai žaidėjus žlugdantis klubas. Lukošiūnas, Ulė, o iš Giffey išvis tik žaidėjo iškamša belikus. Žiaurus vaizdelis…

  11. Aha

    Man tik vienas klausimas liko. Kaip jie ruošiasi fanus kitam susigrąžinti? Nemanau, kad taip greitai pasimirš šito sezono košmaras. O ir ateitis ne kažką su tokiu diletantu direktoriuku šviečiasi.

  12. 366

    Dienos isvykose be pergaliu 😀😂

  13. Dvyguba

    Kita savaite ir mazai optimizmo Kad ir griztancio Ls

  14. Dvyguba

    Kita savaite ir mazai optimizmo Kad ir griztancio Lauvergne Maccabi Unics ir vel Milanas

  15. a

    gales vel kartoniniu balvonu prisodint i tuscia arena

  16. Darius

    pirma ir trecia kelini Zalgiris pradejo gerai, turejo persvara, bet atejus metui pakeisti zaidejus Milanas po keitimu stipreja, o Zalgiris silpsta. Visa sezona daug kartu matone, kaip nera ka leisti i aikstele. Pvz Ulanovas per 32 min sukrapsto tik 2 taskus, bet jis daug zaidzia, nes nera daugiau kam. Virs 30 min turi zaisti Lukas, Cavanaugh irgi butu sviezesnis savo atkarpose, jei treneris galetu jam duoti daugiau poilsio. Bet taip yra surinkta sita komanda, Kalnietis, Strielniekas, Jankunas yra zaidejai, kurie gali zaisti puse sezono, kita puse juos puola traumos, ligos. Komplektave komanda ta zinojo, bet vis tiek surinko butent tokius. Zmones karjeros saulelydyje, negi jie tikejosi, kad tokie ves komanda i prieki ? Truksta lyderiu, individualiai tik Lukas pelno taskus vienas pries viena, kiti labai retai bando, nebent jau atakai skirtas laikas baigiasi. Isvada – metai be pergaliu isvykose, kur komanda sugeba tik garbingai pasipriesinti.

  17. Cavanaugh

    Komandos duoda mums sansus bet mes to neisnaudojome turime nustoti saudyti sau i koja

  18. Bet

    Zalgirio 4 keliniai subliuksta sugriuva klaidos ir Sustoja ir Grupiai klysta

  19. 💚💚💚

    Vis dėlto davė kovą iki paskutinio švilpuko… Komanda ėjo, kiek galėjo… Žinoma, pralaimėjimas yra pralaimėjimas, negavome taško, bet žaidžiant tokios sudėties galutinis rezultatas yra padorus, geresnis, negu kai kurie tikėjosi dabartinėje situacijoje. Sumažėjusi rotacija: likęs vienas įžaidėjas, vienas tikras centras. Per daug žaidimo laiko, nuovargis, pražangos, bet noras kovoti ir laimėti niekur nedingęs. Na, gal ir italai vakar neatrodė įspūdingai… Bet mūsų komanda darė viską, kas dabar įmanoma. Laukiam sekmadienį pagaliau sugrįžtančio J. Lauvergne.

  20. Saulius

    Giffey ar gauna algą, ar pats susimoka už treniruotes Žalgirio arenoje. Žalgiris – gailestingųjų mergelių draugija. Net šiurpuliukų nebejaučiu žiūrėdamas varžybas – vis tiek praloš. Nebėra varžybinio azarto. Pirmą kartą per mano sirgaliaus 50 metų stažą. Tik apgailestavimas.

  21. Hyper

    Laukiame ypac Lauvergne, Jankio, o Giffey seniai jau neturejo buti, geriau musu jaunimas zaidzia kitam sezonui

  22. Kruvis

    Didelis Lukui Strielniekui bus jei nesitraumuos O Kalniecio situacija neaiski