Savų fanų išsiilgęs J.Zdovcas džiaugėsi sugrįžusio J.Lauvergne forma (VIDEO) 12

Edvinas Jablonskis, BasketNews žurnalistas

Kauno „Žalgiris“ rungtynėmis su Tel Avivo „Maccabi“ pasitinka dvigubą Eurolygos savaitę, kurią pagaliau žais namie – tiek rytoj, tiek penktadienį su Kazanės „Unics“ Lietuvos čempionai žais „Žalgirio“ arenoje.

Paskutinį savo mačą namuose Eurolygoje „Žalgiris“ žaidė gruodžio 15-ąją su „Monaco“.

Prieš laukiančią dvikovą su „Maccabi“ žalgiriečių vairininkas Jure Zdovcas išskyrė varžovų stiprybes bei laukė mačo prie savų sirgalių.

„Su jais jau žaidėme, jie turi gerą, atletišką komandą. „Maccabi“ labai gera tranzicijoje ir Tel Avive tai buvo mūsų pagrindinė problema, – kalbėjo J.Zdovcas. – Jie mus baudė individualiais veiksmais, turime sustabdyti tai. O puolime turime vietos patobulėti ir labai laukiame mačo vėl prie savų sirgalių.“

Tiesa, prieš pat kelionę į Lietuvą „Maccabi“ sulaukė poros naujų COVID-19 atvejų komandoje ir dėl to jų skrydis buvo pavėlintas kelioms valandoms.

– „Maccabi“ žaidimas svyruoja. Kodėl?
– Sunku pasakyti, praėjusį savaitgalį jie turėjo sunkų mačą su Holono „Hapoel“. Gerai pažįstu jų trenerį, jie puolime yra nenuspėjami, ypatingai su Scottie Wilbekinu, kuris vieną dieną gali nužudyti varžovą, kitą – pražudyti komandą. Sfairopoulos – gynybos treneris ir čia jie tikrai stiprūs.

– Kokia situacija su Joshu Nebo, Mantu Kalniečiu, Janiu Strelnieku ir Pauliumi Jankūnu?
– J.Nebo tikrai nežais, P.Jankūnas nesitreniravo 14 dienų, dėl Janio žiūrėsime šį vakarą, ar jis galės mums padėti rytoj kelias minutes. Dėl Manto taip pat turime klausimų, kartais jam čiurnos neskauda, kartais ji trukdo. Neskaičiuoju jų rytojaus rungtynėse, bet jei kažkas galės padėti, bus gerai.

– Paminėjote S.Wilbekiną, tačiau Ante Žižičius pastaruoju metu žaidžia puikiai. Kas bus svarbiausia, žaidžiant prieš jį?
– Mes turėjome problemų su juo pirmajame mače, tai – didelis vyrukas. Pirmajame mače jie mus baudė priekinėje linijoje ir vėl tai bandys daryti. Turėsime su tuo dirbti ir užsiimti kuo geresnes pozicijas, ginantis iš priekio.

– Joffrey Lauvergne grįžo sekmadienį. Kaip jis jaučiasi ir ar bus ribojamos jo minutės?
– Jis yra pasiruošęs ir yra tikras profesionalas. JoJo stipriai treniravosi individualiai, Klaipėdoje žaidė 20 minučių ir jaučiasi gerai, o tai yra svarbiausia.

Komentarai

  1. Aha

    Pamatysim rytoj kiek tų sirgalių liko.

  2. d

    kokie 5-7k bus

  3. ....

    Užjaučiu tuos, kurie pirko abonimentus ir susimokėjo už šitą kankinimą. Čia dar Motiejūnas turėtų sumokėt, kad žmonės eitų žiūrėt į jo sukurtą krepšinio parodiją.

  4. o aš

    užjaučiu tave, tu ne fanas, o lankaisi fanų puslapyje darydamas gėdą tikriesiems Žalgirio gerbėjams, gloryhunteriai gali lankytis pas rytfanius ir ten varyti ant mūsų komandos, kaip gėda ją palaikyti, nevykėli

  5. 709

    Tikri fanai palaiko Zalgirio varda. Kartai pagiria,kartais pakritikuoja.Zaidejai ir treneriai ateina ir iseina,o ZALGIRIO vardas lieka amzinai! Buvo visokiu sezonu ir prastu ir geru,viskas priklause kas zaide ar treniravo.Zaidejams ir treneriams tai eiline darboviete,o musu fanu sirdyse Zalgiris liks visada!

  6. cia

    tas raso kuri pastoviai per uzpakali tratina, o jis negali atskirti kas

  7. 💚💚💚

    Žmonės, ne tik kauniečiai, ėjo ir eis į „Žalgirio“ rungtynes, nes „Žalgiris“ yra idėja… Deja, ne visi turi galimybę atvykti į areną, bet visada stebi komandos žaidimą, nors per atstumą. Tad neabejokite: tikri sirgaliai palaikė ir palaikys „Žalgirį“, kad ir kur jie būtų. Nekantriai laukiame šiandienos rungtynių ir kaip visada tikime savo komanda. Sėkmės „Žalgiriui“, būtent šios sudėties „Žalgiriui“, ir gerų emocijų visiems!

  8. A. Masėnas

    Tai kad ne visus ileidziia

  9. Unics

    Su unics Galesit be Paso 😀😁

  10. Darius

    Nereikia pirkti nieko į įžaidėjo poziciją. As galiu izaideju pavaryti. Ir algos neimciau.
    Vadybininku galiu ir sporto direktorium, tai ir izaideju be problemu.
    Va, penktadieni nebereiks pispasio, tai jau ileis i arena ir galesiu pavaryt.

  11. Sigis

    Kol bus respiratoriai nei kojos i arena,tegul vergai be oro sedi

  12. Darius

    Dar rungtynes neprasideje, bet jau drasiai galiu pareiksti, kad visi skystablauzdziai. Nes prisimarmaleve.
    As viska zinau.