Į „Žalgirio“ areną grįžę žalgiriečiai liko be pergalės (VIDEO) 39

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po ilgos pertraukos sugrįžo į „Žalgirio“ areną, tačiau liko be pergalės. Jure Zdovco auklėtiniai rezultatu 78:94 (19:21, 28:26, 13:17, 18:30) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ klubui.

Kauno komanda šiame susitikime vertėsi be Manto Kalniečio ir Josho Nebo, nuo suolo nepakilo Paulius Jankūnas, o rungtynių nebaigė epizodiškai dvikovos pradžioje aikštėje pasirodęs Janis Strelniekas.

Tyleris Cavanaugh pirmuosius Lietuvos čempionų taškus pelnė tolimu metimu, dvi atakas iš eilės sėkmingai užbaigė Marekas Blaževičius, o Lukas Lekavičius taip pat pataikė tritaškį metimą – 10:6. T.Cavanaugh pasižymėjo septyniais taškais iš eilės, nelengvą dvitaškį įmetė Regimantas Miniotas, tačiau varžovai kėlinio pabaigą sužaidė geriau ir šeimininkai jau vijosi varžovus – 19:21

Tritaškį metimą realizavo Karolis Lukošiūnas, keturis taškus surinko L.Lekavičius, o Edgaras Ulanovas įdėjo iš viršaus – 28:28. Du dvitaškius su varžovų pražangomis įmetė M.Blaževičius, pats sumetė dar du baudų metimus,  L.Lekavičius taip pat pataikė du, o dvitaškį įmetė E.Ulanovas – 40:36. Tritaškį iš kampo smeigė K.Lukošiūnas, po du taškus įsirašė E.Ulanovas ir L.Lekavičius, o paskutinėmis kėlinio akimirkomis varžovai rezultatą išlygino – 47:47.

Du taškus iš po krepšio įmetė E.Ulanovas, keturis taškus surinko M.Blaževičius, tačiau varžovai kėlinį pradėjo geriau – 53:57. Nerezultatyviame kėlinyje žalgiriečiai beveik keturias minutes negalėjo pelnyti taškų, tuomet L.Lekavičius ir Artūras Milaknis pataikė po dvitaškį, o su trečiojo kėlinio pabaiga L.Lekavičius smeigė tritaškį per varžovo rankas – 60:64. 

Ketvirtojo kėlinio pradžioje K.Lukošiūnas taikliai atakavo iš toli, M.Blaževičius pataikė dvitaškį, o T.Cavanaugh surinko keturis lengvus taškus iš po krepšio – 69:74. M.Blaževičius ir E.Ulanovas sumetė po du baudų metimus, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 73:83. A.Milaknis pataikė tritaškį metimą iš kampo, du lengvus taškus įsirašė T.Cavanaugh, bet varžovai tik dar labiau nutolo– 78:94.

„Žalgiris“: M.Blaževičius 20 (4 rez. perd.), L.Lekavičius 16 (9 rez. perd.), T.Cavanaugh 16, E.Ulanovas 10 (6 atk. kam.), K.Lukošiūnas 9, A.Milaknis 5, R.Miniotas 2, J.Lauvergne 0, J.Strelniekas 0, N.Giffey 0, T.Websteris 0.

„Maccabi“: J.Nunnally 32, S.Wilbekinas 20, A.Žižičius 13, K.Evansas 10.

Komentarai

  1. Šančiai

    Siaubo filmas… Ant suolo minia ,,krepšininkų“, o žaisti nėra kam.

  2. Tomas

    Na, bent šokėjos buvo gražios, vis kažkas gero

  3. kasaras

    kosmaras,tragedija.beviltiskas pralaimejimas.

  4. Andrius

    Kol nebus gynieju tol ir prapisinesim

  5. 709

    Vienas PG rungtyniu neistemps. O pas mus tik Lukas, kiti stikliniai.

  6. Darius

    7 is eiles pralaimejimas deka durniausio Europos vadybininko komplektacijos klaidu. Kazin, o Moliojunas juk ima alga ? Nors arenos vaikinukas, sedintis po krepsiu su sluota, sukomplektuotu ne blogiau. Kaip visada neuztenka jegu, nes Strielniekas subyrejo sededamas ant suolo, Gifay savo stiliuje minusinis, Jankunui per sunku net apsilineti, Websteris totalus nulis. Be to, 2 kel paskutine ataka Ulanovas sugeba prarasti kamuoli, o tada paskutine akimirka dar ir bauda gaunam ir deka dvieju nesamoniu dovanojam Macabiui 2 taskus. Toliau Lauvergne nesugeba imesti is po krepsio, neimetam laisvu metimu ir galiausiai 4 kelini Macabi visiskai dominuoja ir pelno 30 tasku.
    Bet uztai pasidziaugsiu uz Mareka Blazeviciu, kuris buvo geriausias zaidejas sitoje slunkiu komandoje. Dabar jau ne Blazevicius, o Lauvergne ir Nebo turi irodyti, kad yra geresni uz pagrindiniu centru tapusi jaunuoli. Taip ir toliau, Marekai !

  7. Aha

    Bloga man jau nuo jų. O šitas trenerio iškamša net Prienų netinkamas treniruot. Motiejūnai, tu direktoriaus parodija, su savo tuo prancūzu vienas arenoj sedėsi.

  8. Jo

    Daktarė mesk visus lavonus iš čia baisu žiūrėti

  9. Zzz

    Metų blogiausias vadybininkėli, nekišk daugiau rankų prie komandos komplektacijos. Ne Shileris klaida didžiausia, o šitas neišmanėlis. Gėda turėtų būti atlyginimą imti.

  10. f

    J.Strelniekas 0, N.Giffey 0, T.Websteris 0 kam reikalingi tokie legionieriai?

  11. Moka

    šitiems žaidėjams penkis kart didesnius atlyginimus nei jie verti, ir visi patenkinti ir įžaidėjo nereikia, kam jo?

  12. Darius

    kiek teko girdeti, Zalgirio administracija labai ispusta ir gerai seriama. Per sezona suryja virs milijono euruku. Be to, kaip jau esu rases anksciau, durniausias vadybininkas dar nera atsiskaites net su Schileriu, kuris taip pat gauna alga. O ziurovu arenoje tai liko tik trecdalis. Buvau nutrepsejes iki hales paziureti, tai atrodo graziai atstatyta. Gales persikelti zaisti ten ir dziauksis, kad surinko net puse hales.Beje, as tai tikrai neisiu, nors atsauks pispasius. Kol reikes kvepuoti per respiratoriu, mano kojos ten nebus.

  13. Kaunas

    Kaunieciai Eurolygos nepasilgo neuzpilde net Trecdalio Zalgirio arenoje

  14. Eilinis

    Zdovcas vistiek randa del ko Pykti ant Mareko

  15. Eilinis

    Nieko naujo Zalgirio Zaidime ilgai neatsilaike ir neatlaike Maccabio tempo Nugalejo Meistriskumas aukstas lygis To buvo Galima tiketis Zude paskutinem minutem Nunnaly siautejo Wilbekinas is 8 metru meta

  16. Neturim

    Lyderio 1 kelini dar Cavanaugh bande traukt neuzteko Lukas skrajojo buvo per maza Marekas dominavo pabaigoje pavargo Milaknis uzdarytas

  17. Beviltiskas

    3 kelinis Kai vel viska prameta Lauvergne dar nera lengva po Tiek Laiko Giffey 5 6 min Kaip nebuta Webster klaidziojo

  18. Problemos

    Traumos covid pralaimejimai tesiasi Strielniekas Krenta

  19. Dariau

    Taigi Lauvergne po Tiek laiko nebuvo lengva Eurolygoje stumdytis reikes laiko Cia Neptunas kad galejo pelnyt taskus lengvai

  20. Kaunas

    Su Unics dar vienas Pralaimejimas laukia

  21. Maccabi

    Treneris 😀😁😂 sansu pasinaudojes Maccabi strategas sunkiai kovemes pries gerai treniruojama komanda

  22. 💚💚💚

    Ne J. Zdovcas „Žalgirio“ problema: treneris tiesiog dirba su tuo, ką gavo, visiems bando suteikti progą. Didžiausia klaida buvo samdyti M. Shillerį. Jau vien dėl Mareko… Talentingas, motyvuotas jaunuolis, Shillerio „dėka“ metus praleidęs priverstinėje saviizoliacijoje ant suolelio, dabar sėkmingai įrodinėja, kad gali būti geriausias komandos centras, ir nusipelnė vietos pagrindinėje sudėtyje. Labai smagu dėl Mareko! Pagaliau ir jis sulaukė savo valandos. Panašu, kad treneris juo pasitiki, nori, kad perspektyvus jaunuolis dar labiau tobulėtų, todėl iš jo daugiau reikalauja ir „pyksta“. Šaunuolis, Marekai, žaisk ir eik į priekį!

  23. Šančiai

    ,,Mieli“ Žalgirio vadovai: Reikalauju baigti sentimentus ir priimti ryžtingus sprendimus. Geriau mokėkite algas visokiems strielnikams ir gifajams, ir jankūnams, bet kad jų nebūtų net ant suolo. Zdovcą keiskite bent jau Pliauga iš dublerių. O gal norite, kad Žalgirio arena liktų su 100 fanų??

  24. Žinau

    dėl visų pralaimėjimų kaltas senas pyderas Darius. Pastoviai inkščia, visus durniais vadina., vadybininkauti moko.
    Negatyvas kaupiasi, tai ir nesiseka Žalgiriui.
    Eik ryto šunims patarinėti!

  25. bl...mucha

    tai bent leiskit Sargiuna zaisti , nes po poros savaiciu Lukas irgi iskris.

  26. Fanas

    Šiaip niekada nesu rašęs komentarų nu bet šįkart parašysiu vieną vienintelį kartą: 1) Apibendrinus tiek šias rungtynes, tiek visą sezoną, susidaro vaizdas, kad visa tai, kas vyksta galima pavadinti ne kaip kitaip, o P..HUI. Žaidėjams P..HUI ant rungtynių, ant sezono (su visa pagarba bet tikrai negaliu suprasti, kaip galima mėtyti bajerius ir žvengti sėdint ant suolo, kai 3 kėlinio antroje pusėje komanda pralaimi 6 tšk. Ir tokį vaizdą galima buvo matyti tikrai ne vieneriose rungtynėse. Čia daug neišsiplečiant tokia situacija ko gero daug ką pasako apie komandą, vieningumą, norą kovoti ir palaikymą). Treneriui P..HUI jau seniai ant visko (na o ką jis gali padaryti daugiau. Yra toks, koks yra (ne jis įsiprašė save į komandą), tik garsiai ko gero negali (ir nenori) to pasakyti. Kas skaudžiausia – žmonėms pasidarė taip pat P..HUI ant šios komandos, ant šio sezono bežiūrint kiek jų susirenka į rungtynes. Bet gi žmonės ne kvaili ir ne akli. Jie puikiai viską mato ir supranta. Tikrai juos suprantu, kam eiti į rungtynes, mokėti pinigus, visa gerkle rėkauti, palaikyti komandą, kai tai komandai giliai P..HUI ant visų susirinkusiųjų (nėra pagarbos iš vienos pusės, panašu, kad atoveiksmis atsiranda ir kitai pusei). Finale (atsiprašau jei nesuprantu kažkokių su krepšiniu susijusių peripetijų) bet jei jau visiems akivaizdu, kad šis sezonas yra P..HUI, tai ką po velniais tas prancūzas (atsakingas už komandos komplektacija) veikia? Kodėl nėra po truputį bandoma kurti komanda ateinančiam sezonui? (prie Šaro tas buvo praktikuojama ir ganėtinai sėkmingai). Kodėl nėra sekami ir bandomi pasirašyti žaidėjai dar šio P..HUI sezono metu (ką sėkmingai daro kitos komandos, kurioms sezonas ne P..HUI). Manau tikrai yra galimybių kažką įdomaus ir perspektyvaus gauti sezono metu, nei jam pasibaigus ir prasidėjus vasarai. (Kaip žinome, negalime mes vasarą konkuruoti dėl žaidėjų su didžiaisiais klubais). Bet kokiu atveju jei vadovybėje sėdi bent kiek mąstantys žmonės, labai tikiuosi ateinančiam sezonui pasidarys išvadas ir sukomplektuos daug stipresnę ir perspektyvesnę komandą už šio sezono. To ir linkiu. Sėkmės ir kantrybės užbaigti šį P..HUI sezoną

  27. ...

    Ar neturi Žalgiris dubleriuose įžaidėjo, kuris mokėtų kamuolį persivaryt ir duot bent 5 min. poilsio Lukui ? Su tokiais krūviais jis tuoj rimtą traumą gaus. Visi jau susitaikė, kad sezonas jau palaidotas, tai ko bijo jaunimu naudotis ? Zdovcui turėtų kažkas turėtų paaiškint, kad komandoj turi ne tik 4 krepšininkus, kuriais gali naudotis. Ir sakyčiau valymasį prieš kitą sezoną jau net dabar reikėtų pradėt. Nes nebegaliu žiūrėt į Websterį, stiklinį Strelneką ir mumiją Giffey. O apie trenerį išvis jau nebešneku.

  28. 4863

    Sirgalių Viską pasako beviltiskas žaidimas Eurolygoje gynyba puolimas ir Neturėjimas žaidėjų aukščiausio lygio

  29. Ne

    Administracija

  30. A. Masėnas

    Zalgiris turi zaideju, kurie yra isskolinti po kitus lkl klubus. Gal tarp ju yra koks vienas izaidejas ? Bet ar darv galima registruoti papildyma i eurolyga ? Niekas nezinot ?

  31. go

    reikia keisti visa zalgirio vadovybe paprasciausiai,nes kitam sezonui,vel bus tas pats,nes nesugeba surinkti komandos,jau 20 metu laukiame,kada zalgiriukas laimes eurolyga, ar Kaune nera kokiu nors milijardieriu,kuris perimtu sia komanda, ir padarytu simpatiska ,tiek lkl ,tiek eurolygoje

  32. A. Masėnas

    As paklausiau ar eurolygoje dar gslima registruoti nauju zaideju ? Jeigu taip, tai butina skubiai ismesti inkarus giffey, webster ir latvi. Jau pernai turejome toki vasturija, tai dabar komandoje net keli vasturijos ir tas pats Jankunas irgi yra vasturija. Ir Kalnietis irgi yra vasturija. Komandoje puse uzsuenieciu, o is ju tik Cavanaugh vienintellis imete i kase. Pize komanda.

  33. nezinau

    ar su jumis verta diskutuot , jei nezinot paprasciausiu dalyku, taip registruoti zaidejus galima eurolygoje iki vasario 28 , bet jei mesi situos zaidejus vis tiek reikes jiems moketi algas , arba prisiteis per teismus. Nbent susitartu abipusiu susitarimu , kas yra mazai tiketina ir be to rinkoje surasti geru zaideju neimanoma dabar. O del vadovybes pakeitimo , tai kas juos turetu mesti? Pabnadyk ismesti is imones savininka kuris yra direktorius . Be to , tik sitas sezonas sugadintas , nuo 2008-9 metu islipta is pries tai buvusiu savininku ir Romanovo palikto sudo , kam juos mesti, gal biski pagalvok. Mano galva reikia paimti dabar exuma is barselonos ir burti aplink ji koamda kitam sezone. Jo kontraktas baigiasi vasario 28. Bet cia tik nuomone.

  34. TUBIS

    KOKS TRENERIS TOKIE IR REZUTATAI KAM REIKALINGAS LATVIS VEBSTERIS GIPAJUS O IR M8S7 MILAKNIS LUKOŠIŪNAS KARTAIS IŠŠAUNA BET DAUGIAUSIA NEI POLIMO NEI GYNYBOS

  35. A. Masėnas

    Tai kokie ten kontraktai, jei nei vienu lavonu negali atsikratyti ?Sedi, subine krapsto ir gauna € ?

  36. neverta

    atsakineti

  37. Zalgirio fanai

    Kol Saras negris o jis negris tol bus Blogai

  38. Masenas2

    Jau negalima

  39. Krapikas

    Ivardijo antirekordinio Zalgirio Lankomumo priezasti Ziurovai netiki kad zaidejai gali kautis Uz Kluba