„Žalgirio“ Garbės Klubo nariai pergale pradėjo pasirodymą KKML 0

Šešerius metus draugiškose krepšinio rungtynėse žaidę „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai subūrė komandą ir pergale pradėjo pasirodymą KKML C lygoje.

„Kiekvieną sezoną žaisdavome po 4 draugiškas krepšinio rungtynes – Jurbarke, Šakiuose, Kelmėje ir Kaune, „Žalgirio“ organizuojamame draugiškame turnyre. Jau ne pirmus metus galvojome apie reguliarų krepšinio žaidimą mėgėjų lygoje ir pagaliau, pagausėjus ir krepšinį žaidžiančių narių ratui, subūrėme savo komandą“, – sakė komandos vadovas, Klubo narys Edvinas Radzevičius.

„Žalgirio“ Garbės Klubo komanda pirmajame etape sužais dvylika rungtynių iki metų pabaigos. Vėliau, priklausomai nuo padėties lentelėje, dar bus žaidžiamos 4-6 rungtynės, kol paaiškės komandos pateksiančios į trečiąjį, Top16 etapą.

„Nors nesame nuo seno reguliariai žaidžianti komanda, tačiau dedame visas pastangas, kad įgautume puikią formą tinkamai atstovauti „Žalgirio“ Garbės Klubui. Vilkime marškinėlius su ypatingą reikšmę turinčiu žodžiu – „Žalgiris“, todėl tai įpareigoja stengtis pasirodyti kuo geriau“, – kalbėjo E.Radzevičius.

Kitos rungtynės bus žaidžiamos su „Autojutos“ komanda lapkričio 4 dieną 20.15 val. B.Brazdžionio pagrindinės mokyklos salėje (Partizanų g. 22).

Tolimesnės rungtynės:

Lapkričio 15 d. 13.45 val. Žalgirio Garbės Klubas – „Konsus“ (Jachtklubo krepšinio salė)

Lapkričio 25 d. 17.45 val. TYLA-KCSM – Žalgirio Garbės Klubas (Kauno kolegijos sporto salė)

Gruodžio 6 d. 13.45 val. Žalgirio Garbės Klubas – MPG (Jachtklubo krepšinio salė)

Komentarai