Meilė krepšiniui Kaunų šeimą atvedė į „Žalgirio“ Garbės Klubą (VIDEO) 0

Augant Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo narių gretoms, daugėja ir istorijų, kurios atskleidžia kaip meilė krepšiniui vienija ne tik sirgalių tribūnose, bet ir šeimyniniame gyvenime.

Nors gana dažnai krepšinis sutuoktinių porą padalina į dvi barikadų puses, bet Roberto ir Irmos Kaunų pavyzdys įrodo, jog gali būti ir kitaip. Sutuoktiniai ne tik kartu stebi „Žalgirio“ rungtynes per televizoriaus ekraną, bet dalyvauja ir „Žalgirio“ Garbės Klubo veikoje, keliauja palaikyti komandos į išvykos rungtynes bei su malonumu laukia ateinančio sezono.

Nors pora susipažino ne krepšinio rungtynėse ar „Žalgirio“ Garbės Klubo bendruomenėje, bet labai greitai suprato, jog būtent aistra šiam sportui taps neatsiejama bendro gyvenimo dalimi.

„Iš tikrųjų buvo taip, kad „o, krepšinis“, televizorius įjungtas ir prasidėjo visos emocijos. Tada buvo viskas aišku, – apie momentą, kai suprato, kad krepšinis bus labai svarbus šeimoje pasakojo Irma. – Tada pamačiau, jo meilę krepšiniui, kad „Žalgiris“ yra komanda numeris vienas. Artėjo kažkokią proga ir aš pasistengiau nupirkti bilietus į rungtynes, kurios dar tada buvo sporto halėje. Turbūt nuo tada ir atsirado noras daugiau kažkur eiti, gyvai stebėti pačias rungtynes, nes gyvai yra visai kas kita, nei prie televizoriaus sėdėti.“

Robertas „Žalgirio“ Garbės Klubui priklauso jau ketvirtus metus. Istorija šiek tiek kartojosi, nes impulsą įstoti į šią bendruomenę suteikė žmonos inicijuota gimtadienio dovana.

„Buvo draugų dovana, bet labai daug prisidėjo ir Irma, – apie žmonos paskatinimą tapti Klubo nariu kalbėjo Robertas. – Ir paskui situacija buvo tokia, kad jeigu jau aš esu narys, tai ir mano šeima turi būti nariais, tad dabar mes jau kartu esame nariai ir labai džiaugiamės atradę tokią puikią bendruomenę.“

Apie „Žalgirio“ Garbės Klubą Kaunų šeimos atstovai atsiliepė tik šilčiausiais žodžiais ir ne vieną kartą šią bendruomenę pavadino šeima. Čia jie rado bendraminčių, su kuriais gali kalbėti ne tik apie krepšinį.

„Garbės Klubas, manau, plėsis, didės, bus daugiau išvykų, bus geresni uždarymai, smagesni atidarymai, – paklaustas apie ateinantį sezoną pasakojo Robertas. – Bent jau paskutiniame uždaryme buvo labai didelė orientacija į šeimą, kad Klubo nariai atvyktų ir su vaikais, visa šeima. Tai pavyko, šeimos atvyko, liko nustebintos, joms patiko ir aš tikiuosi, kad kitais metais ta Garbės Klubo bendruomenė augs, narių daugės, šventės bus masiškesnės, didesnės, o palaikymas „Žalgirio“ arenoje bus gausesnis ir vieningesnis.“

Komentarai