„Kauno Žalgiris“ išvykoje pripažino „Panevėžio“ pranašumą 5

2022 metų „Optibet A lygos“ sezone antrą nesėkmę iš eilės patyrė „Kauno Žalgiris“. Roko Garasto auklėtiniai išvykoje rezultatu 0:1 (0:0) nusileido „Panevėžio“ ekipai.

Pirmasis kėlinys pavojingais epizodais neišsiskyrė: Deividas Mikelionis susitvarkė su Roko Stanulevičiaus ir Ariagnerio Smitho tolimais smūgiais, o patys žalgiriečiai atsakė aštresnias perdavimais iš kraštų, bet vartams rimčiau negrasino.

Po pertraukos kauniečiai pradėjo kiek aktyviau, stengėsi perimti iniciatyvą, tačiau labai greitai praleido įvartį.

49-ąją minutę šeimininkai driokstelėjo – po standartinės padėties kamuolys dėkingai atšoko R. Stanulevičiui, kuris antruoju lietimu jį galingai nukreipė į tolimąjį vartų kampą.

Po praleisto įvarčio „Panevėžys“ kiek atsitraukė, tad R.Garasto auklėtiniai perėmė iniciatyvą ir kėlė ne vieną kampinį, be to, Michaelas Thuique’as patikrino vartininko Rafaelio Broetto budrumą.

Paskutinėmis mačo minutėmis panevėžiečiai vos nepasinaudojo susidariusiomis erdvėmis. D. Mikelionis puikiai atrėmė tiek du A. Smitho, tiek vieną labai pavojingą vidurio gynėjo Joshua Akpudje smūgį.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ kovo 15 dieną žais Prezidento Valdo Adamkaus VDU Sporto centre. Rungtynės su Telšių „Džiugo“ ekipa prasidės 20 valandą.

Komentarai

  1. Futbol

    Labai prastai žaidžiate suwa per silpnas prieš varžovus atrodė visi jį isdurdavo reikia gynėjų kuris moka su kamuoliu dariti

  2. Ž

    Na tokio silpno starto buvo sunku tikėtis. Žaidėjai kai kurie neatrodo A lygos lygmens. Treneris turi rodyt rezultatus, atsimininkim, kad tai jau trečias jo sezonas.

  3. Šančiai

    Žalgiris tikrai silpna komanada. Nei gynybos, nei puolimo. Ypač prasta gynyba ir iš jos perėjimas į puolimą. Gal vis tik likime krepšinio klubu? Milijonų, kaip koks Realas iš tokių žaidėjų neuždirbsime, o ir šitie gerus pinigus kainuoja, dar jų bazė ir viskas kita. Reikia baigti avantiūras ir būti krepšinio klubu.

  4. Algirdas

    Tikiuosi po sekančio pralaimėjimo (prieš „Džiugą“) baigsis eksterimentai su treneriu (kaip su Šileriu). Komandos paruošimas – nulinis. Vadovavimas – minusinis. Ar lauksim,kad permuštų krepšininkų pralaimėjimų seriją? Pavarom -10. Ką -treneri,slabo ?

  5. Linas

    Iš lietuvių vidutiniokų ir veteranų bei trečiarūšių legionierių stiprios komandos nesukursi, bet jau prieš sezoną sakiau, kad silpnoji šitos komandos grandis yra treneris…Sezono pradžia tai įrodo. Na bet jei užtenka 3-4 vietos Lietuvoje ir geriausiu atveju praeito vieno etapo Europoje, tiks ir toks…