„Kauno Žalgiris“ ir „Sūduva“ pasidalino po tašką 1

Prieš rinktinių pertrauką „Optibet A lygoje“ buvo sužaisti ketvirtojo turo susitikimai. „Kauno Žalgiris“ išvykoje rezultatu 1:1 (0:1) sužaidė su Marijampolės „Sūduva“.

Rungtynės prasidėjo aktyviu „Sūduvos“ žaidimu ir labai greitu įvarčiu. Jau ketvirtą minutę Kule Mbombo gavo kamuolį baudos aikštelėje ir būdamas tarp kelių žalgiriečių jį pasiuntė į vartų tinklą.

Po praleisto įvarčio žalgiriečiai labai greitai sureagavo ir perėmė rungtynių iniciatyvą, neleido varžovams kurti progų, o patys turėjo net keletą galimybių įvarčiui pelnyti.

Penkioliktą dvikovos minutę žalgiriečiai perėmė kamuolį aikštės centre ir surengė pavojingą kontrataką. Benas Anisas įsiveržė į baudos aikštelę, atliko perdavimą į centrą, tačiau Ryanui Tortmanui vienu lietimu nukreipti kamuolio į vartus nepavyko.

Prabėgus dar penkioms minutėms gera galimybe nepasinaudojo ir pats B.Anisas. Egidijus Vaitkūnas atliko puikų perdavimą iš krašto, o B.Anisas galva smūgiavo visai šalia virpsto.

Kauniečiai taip pat surengė nemažai potencialą turėjusių atakų, tačiau jose dažniausiai pritrūkdavo tikslumo. „Sūduva“ savo ruožtu kėlinio pabaigoje surengė keletą kontratakų, kurios taip pat buvo nesėkmingos.

Iškart po pertraukos keletą išpuolių surengė šeimininkai, tačiau tada žaidimas ir vėl persikėlė arčiau „Sūduvos“ vartų.

Iš pradžių virš vartų smūgiavo Yuma Suwa, o dviem netiksliais smūgiais vėliau pasižymėjo Gratas Sirgėdas.

Rungtynėms artėjant link pabaigos smūgį į Marijampolės vartų plotą atliko ir lygoje debiutavęs Mohamedas Bahlouli, keletą kartų smūgiavo ir Michaelas Thuique.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę rezultatą išlyginti vis tik pavyko. Kamuolį į baudos aikštelę pakėlė M.Bahlouli, o atšokusį kamuolį į vartus stipriu smūgiu pasiuntė Shermaras Martina.

Per pridėtą laiką kauniečiai dar stengėsi mušti ir pergalingą įvartį, tačiau galiausiai komandos pasidalino po tašką.

Artimiausias Lietuvos čempionato rungtynes žalgiriečiai namuose balandžio antrą dieną sužais su Vilniaus „Žalgirio“ ekipa, o rinktinių pertrauką išnaudos kontrolinėms rungtynėms.

Komentarai

  1. Ž

    Gaila nėra gero puolėjo komandoj, kuris galėtų nulemti rungtynes. Thuique atrodo labai nemotyvuotas. Nėra ka lygint, antrame kelinyje Bahlouli ir kiti legionieriai pakėlė žaidimo kartele. Idomios rungtynės