„Kauno Žalgiris“ – Lietuvos Futsal A lygos čempionas! 0

Lietuvos Futsal A lygoje šeštadienį vyko lemiama kova dėl pirmosios vietos tarp „Kauno Žalgirio“ ir Jonavos „Vikingų“. Antrosios finalo serijos rungtynės buvo rezultatyvesnės, o jas „Kauno Žalgiris“ laimėjo rezultatu 5:3.

„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai Lietuvos futsal A lygos čempionais tapo jau šeštą kartą iš eilės ir vėl iškovojo teisę žaisti kito sezono UEFA Futsal Čempionų lygoje.

Kaip ir pirmose finalo rungtynėse, nuo pat pradžių veiksmo netrūko – Bolo bandė smūgiuoti kelis kartus ir naudotis varžovų gynybos spragomis, o Marcelo buvo labai arti pirmojo rungtynių įvarčio, kai kamuolys pataikė į virpstą.

Varžovai kūrė pavojingas atakas, o žalgiriečiai kontratakavo ir mušė pirmieji. Pirmojo rungtynių įvarčio autoriumi tapo Marcelo, o vos už kelių akimirkų Bolo vėl smūgiavo tiesiai į virpstą. 

Iki pirmojo kėlinio pabaigos emocijų netrūko – 12-ąją minutę Marcelo įmušė savo antrąjį įvartį, po kurio tą pačią minutę tuo pačiu atsakė ir varžovai. Pranašumą paskutinėmis kėlinio akimirkomis sugrąžino Bolo – 3:1.

Antro kėlinio pirmoje pusėje vyko nerezultatyvi, tačiau atkakli kova – daug smūgių iš abiejų komandų, tačiau nei viena proga nebuvo realizuota.

Galiausiai, „Vikingams“ pavyko sušvelninti atsilikimą ir įmušti dar vieną įvartį – 2:3. Varžovams bandant išlyginti rezultatą ir suklydus, Bruninho pasinaudojo proga ir įmušė ketvirtąjį kauniečių įvartį.

„Vikingai“ nenusileido ir likus trims minutėms iki rungtynių pabaigos vėl sumažino atsilikimą, tačiau lemiamas žodis vėl priklausė šalies čempionams.  Jį tarė savo trečią įvartį pelnęs Marcelo – 5:3.

Komentarai