„Kauno Žalgiris“ išsigelbėjo dvikovoje su „Banga“ 1

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai išsigelbėjo 17-ojo turo rungtynėse su Gargždų „Banga“. Ilgą laiką atsilikinėję kauniečiai dvikovos pabaigoje įmušė įvartį, o rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:1).

Sužaidus kiek daugiau nei 20 minučių „Banga“ išsiveržė į priekį. Kontratakos metu Robertas Vėževičius uždirbo vienuolikos metrų baudinį, kurį užtikrintai realizavo Shogo Yoshikawa.

30-ąją minutę kauniečiai buvo labai arti išlyginamojo įvarčio. Mohamedas Bahlouli atliko baudos smūgį, pataikė į virpstą, o atšokusio kamuolio į tuščius vartus nukreipti nepavyko Edvinui Girdvainiui.

Už dešimties minučių tas pats M.Bahlouli atliko dar vieną pavojingą baudos smūgį ir praktiškai iš tos pačios pozicijos vėl pataikė į virpstą.

Po pertraukos ir vėl aktyvus buvo M.Bahlouli. 53-ąją minutę alžyrietis iš už baudos aikštelės ribų smūgiavo visai šalia vartų, o jau kitoje atakoje jo smūgį galva blokavo varžovų gynėjai.

55-ąją minutę baudos aikštelėje kamuolį gavo ir į varžovų vartininką smūgiavo Moussa Sangare, o už dar dešimties minučių kamuolys po Divine’o Naah smūgio atsidūrė vartuose. Tiesa, rungtynių arbitrai fiksavo nuošalę.

Per likusį rungtynių laiką žalgiriečiai rengė vieną ataką po kitos ir galiausiai rezultatą išlygino. 89-ąją minutę po sumaišties baudos aikštelėje įvarčiu pasižymėjo Karolis Šilkaitis.

Per pridėtą laiką šalia vartų galva dar smūgiavo Ryanas Trotmanas, Lino Pilibaičio smūgį atrėmė varžovų vartininkas, o rungtynės baigėsi lygiosiomis.

 

Komentarai

  1. Jo

    Uzka pendelis Tesėjas aklas