„Kauno Žalgiris“ antrą kartą šiame sezone pralaimėjo „Panevėžiui“ 4

Po pasirodymo UEFA Europos Konferencijų lygoje į „Optibet A lygos“ kovas šeštadienį grįžęs „Kauno Žalgiris“ patyrė septintą pralaimėjimą čempionate. Šį kartą Roko Garasto vadovaujama komanda išvykoje rezultatu 1:2 (0:1) nusileido taip pat po kovų Europoje grįžusiam „Panevėžiui“.

Rungtynių pradžioje žalgiriečiai ilgai kontroliavo kamuolį ir susikūrė pavojingų situaciją – iš pradžių į vartininką po perdavimo iš krašto mušė Gratas Sirgėdas, o jo smūgį pakartoti mėginęs Divine’as Naah į vartus nepataikė.

Savosios progos neišnaudoję kauniečiai labai greitai patys praleido įvartį, kai 20-ąją minutę, po grubios klaidos aikštės viduryje, šeimininkų puolėjas Nasko Milevas pasižymėjo greitoje atakoje.

Pirmame kėlinyje šalia vartų galva dar smūgiavo Linas Pilibaitis, o tolimais smūgiais varžovų vartininko budrumą tikrino Oyinlola Kayode ir jau minėtas D.Naah.

Aktyviai antrą kėlinį pradėję Kauno ekipos žaidėjai vėl liko nieko nepešę ir praleido antrą įvartį. 57-ąją minutę po standartinės „Panevėžio“ situacijos kamuolys dar kartą atsidūrė vartų tinkle.

Per likusį laiką R.Garasto komanda toliau atakavo ir galų gale pelnė vieną įvartį. Paskutinėmis pridėto laiko akimirkomis atsilikimą sušvelninti pavyko G.Sirgėdui, kuris pasižymėjo po L.Pilibaičio perdavimo – 1:2.

Komentarai

  1. T

    Viskas viso gero garaste

  2. Šančiai

    Ką galima nuveikti su tokio lygio žaidėjais? Ir kam reikia tos futbolo parodijos? Žalgiris turi būti tik krepšinio komanda. Negi nėra kur dėti pinigų? O gal specialiai prikuriama visokių komandėlių, darinių ir UAB (kurių matyt jau arti 20)? juk drumstam vandenyje geriau ,, kažką“ pagauti…

  3. Trojus

    Čia kokį nori trenerį imk, bet jei nėra žaidėjų, nebus ir žaidimo.

  4. Antanas

    Nieko Motiejunas ir kokio kvadrato komanda ikurs kad tik galetu papildomu savaivaldybes pinigu issisavint. Butu idomu suzinot kiek visos Motiejuno valdomos imones gauna paramos is savivaldybes per metus speju skaicia butu kosminiai.