„Hegelmann“ ir „Kauno Žalgirio“ dvikovoje – lygiosios 0

Šeštadienį LFF Kauno treniruočių centro stadione vyko trečioji šio sezono dvikova tarp Kauno rajono „Hegelmann“ ir „Kauno Žalgirio“. Po atkaklios kovos rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:0). 

Pirmame kėlinyje aštriau rungtyniavo aikštės šeimininkai, kurie kūrė geresnes progas ir dažniau atakavo žalgiriečių vartus.

Geriausiu „Kauno Žalgirio“ šansu tapo Marko Pejičiaus smūgis, kurį paskutinėmis akimirkomis atrėmė Ignas Plūkas.

Deividas Mikelionis sėkmingai tvarkėsi su tolimais varžovų smūgiais, tačiau kamuolį iš savųjų vartų buvo priverstas traukti po kampinio. 25-ąją minutę „Hegelmann“ ekipai įvartį pelnė gynėjas Samuelis Odeoyibo.

Pirmojo kėlinio pabaigoje „Hegelmann“ turėjo dar dvi puikias progas, tačiau čia ir vėl komandą gelbėjo D.Mikelionis.

Iškart po pertraukos Roko Garasto auklėtiniai įjungė kiek aukštesnę pavarą ir sukūrė progą. Gerokai lygesnis kėlinys pasižymėjo abiejų ekipų progomis, tačiau įvartį pelnė žalgiriečiai.

Aikštėje pasirodęs Mohamedas Bahlouli atliko pavojingą smūgį iš už baudos aikštelės ribų, o vartininko atmuštą kamuolį į vartus pasiuntė Antonas Fase’as.

Rungtynėms einant į pabaigą arčiau įvarčio buvo „Kauno Žalgiris“ – iš pradžių varžovų vartų sargas po kampinio atrėmė pavojingą Michaelo Thuique smūgį galva, o vėliau ir Nerijaus Valskio bandymą.

Tai buvo 34-asis kauniečių iškovotas taškas, su kuriuo R.Garasto komanda šiuo metu žengia šeštoje turnyro lentelės pozicijoje.

Komentarai