LFF taurės pusfinalyje „Kauno Žalgiris“ pralaimėjo po pratęsimo 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pusfinalyje baigė savo pasirodymą LFF taurės turnyre. Roko Garasto auklėtiniai po pratęsimo rezultatu 1:2 (0:1) pralaimėjo Vilniaus „Žalgiriui“.

Tai buvo antras kartas „Kauno Žalgirio“ klubo istorijoje, kai ekipa žaidė LFF taurės pusfinalyje. Kaip ir pirmą kartą, taip ir šiemet kauniečiai liko be finalo.

Pirmoje rungtynių pusėje šiek tiek pavojingiau ir aštriau rungtyniavo vilniečiai, kurie galų gale pelnė  įvartį. Pirmojo kėlinio pabaigoje Saulius Mikoliūnas smūgiavo į vartus, o patogiai nukritusį kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Oliveris Buffas.

Antrojo kėlinio pradžioje žalgiriečiai vos neprisižaidė – nesusikalbėjus gynėjams ir vartininkui gerą progą turėjo Mathias Oyewusi, tačiau jam smūgio atlikti nepavyko.

Netrukus vieną rimtesnių savo šansų sukūrė ir Kauno ekipos futbolininkai, tačiau Edvino Girdvainio smūgis galva buvo atremtas.

Dar viena gera proga pasižymėti 87-ąją minutę priklausė Mohamedui Bahlouli ir Nerijui Valskiui. Pirmojo smūgis buvo netikslus, o šalia skriejusio kamuolio į vartus nenukreipė ir antrasis.

Antrą pridėto laiko minutę M.Bahlouli kėlė kampinį ir po jo rezultatas tapo lygus. Įvartį į savo vartus pelnė N. Ljubisavljevičius, o komandos keliavo į pratęsimą.

Vis tik, pratęsimo metu savo įvartį pelnė būtent vilniečiai, kurie ir žengė į finalą – pergalingu tapo 110 min. atliktas tikslus M.Oyewusi smūgis.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai artimiausias rungtynes Lietuvos čempionate žais jau spalio 9 dieną. „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione žalgiriečiai susitiks su Kauno rajono „Hegelmann“ klubu.

Senjorų mėnesio proga su senjoro pažymėjimu į rungtynes bus galima patekti nemokamai.

Komentarai