Lietuvos čempionate – „Kauno Žalgirio“ lygiosios 3

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai savo kraitį Lietuvos čempionate papildė dar vienu tašku. Roko Garasto auklėtiniai rezultatu 1:1 sužaidė su Kauno rajono „Hegelmann“ komanda.

Aktyviai rungtynes pradėję žalgiriečiai turėjo žaidimo kontrolę ir pirmieji kūrė pavojingas progas. Iš pradžių tolimu smūgiu varžovų vartininko budrumą patikrino Antonas Fase, o po kelių akimirkų galva pavojingai smūgiavo Edvinas Girdvainis.

Kėlinio viduryje klastingą baudos smūgį atliko Mohamedas Bahlouli, bet kaip ir pirmaisiais atvejais, sėkmingai žaidė varžovų vartininkas.

Vis tik, sužaidus pusę valandos kamuolys galų gale atsidūrė svečių vartuose. Marko Pejičius vienu lietimu atliko puikų perdavimą tarp varžovų gynėjų, o kamuolį pavijęs A.Fase pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 1:0.

Tiesa, dar pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje pusiausvyrą atstatė svečių gynėjas Tzlilis Nehemya – 1:1.

Antrame kėlinyje žaidimas dar labiau išsilygino, o „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione susirinkę aistruoliai daugiau įvarčių neišvydo.

Tiesa, geriausius šansus turėjo būtent žalgiriečiai. Iš pradžių geros progos neišnaudojo Nerijus Valskis, o Philippo Schellneggerio smūgį vėl atrėmė varžovų vartų sargas. Galiausiai komandos pasidalino po tašką.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Tai buvo paskutinis sansas…

  2. Vytautas

    Anukelis 2:8 Skerla. Su kuo visus ir sveikinu…

  3. Obuolys

    Jūs paleisit tą trenerį kadanors?…