Dvikovoje su „Banga“ – galimybė išmėginti Dariaus ir Girėno stadiono VIP tribūnas 0

Pergalingai po ketverių metų pertraukos į Dariaus ir Girėno stadioną sugrįžęs ir Šiaulių futbolininkus rezultatu 1:0 įveikęs „Kauno Žalgiris“ į atnaujintą stadioną vėl išbėgs jau spalio 29 dieną, kai į Kauną atvyks Gargždų „Banga“.

„Kauno Žalgiris“ su 53 taškais šiuo metu žengia ketvirtoje turnyro lentelės vietoje ir tik tašku atsilieka nuo laipteliu aukščiau esančios, bet rungtynėmis daugiau sužaidusios Marijampolės „Sūduvos“. Varžovai iš Gargždų šiuo metu yra aštunti, o tarpusavio rungtynės šiame sezone buvo itin permainingos – abi komandos pasidalino po pergalę, o vienas susitikimas baigėsi lygiosiomis.

Antroji šio sezono A lygos dvikova Dariaus ir Girėno stadione šeštadienį prasidės 14 valandą, o žiūrovai į stadiono erdves patekti galės likus valandai iki rungtynių pradžios.

Dariaus ir Girėno stadione susirinkusius aistruolius džiugins Kauno komandos talismanas Žalgirinis, tribūnose bus galima sutikti ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos žaidėjus.

Galimybė išmėginti Dariaus ir Girėno stadiono VIP tribūnas

Į šias rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sirgaliams siūlo unikalią galimybę išmėginti Dariaus ir Girėno stadiono VIP tribūnas. 

Į jas bus parduodamas ribotas kiekis bilietų, kurie suteiks galimybę ne tik iš arti stebėti kauniečiams svarbią futbolo dvikovą, bet ir pasižvalgyti po stadiono VIP tribūnos patalpas, atskirame bare įsigyti gėrimų bei užkandžių ar sušilti.

Stadione apsilankyti žadantiems aistruoliams svarbu žinoti tai, kad bilietus įsigyti galima tik internetu, adresu www.kakava.lt.

„Žalgirio“ abonementų savininkai, moksleiviai bei studentai bilietus į rungtynes gali įsigyti su 30% nuolaida, o senjorams visą spalio mėnesį įėjimas bus nemokamas! Vaikai iki 7 metų taip pat įleidžiami nemokamai.

Beje, „Kauno Žalgiris“ Dariaus ir Girėno stadione žais ir likusias šio sezono namų rungtynes. Lapkričio 5 dieną Kaune taip pat lankysis „Panevėžys“.

Komentarai