„Kauno Žalgiris“ išvykoje pralaimėjo lygos lyderiui 6

21-ojo „Optibet A lygos“ turo mačas įvyko Panevėžyje – „Kauno Žalgiris“ rezultatu 0:3 (0:1) pralaimėjo lygos lyderiui „Panevėžiui“.

Jau 7-ąją rungtynių minutę kamuolys atsidūrė „Kauno Žalgirio“ vartų tinkle, o įvarčio autoriumi tapo Ernesto Veliulio perdavimo sulaukęs ir fantastišką smūgį nuo virpsto atlikęs Jeffrey Sarpongas. Sekančiame epizode rezultatą galėjo išlyginti Brahimas Konate, bet šūvis tikslo nepasiekė.

Įpusėjus pirmajam kėliniui varžovų vartams iš labai toli grasino Matijus Remeikis, kamuolys prašvilpė šalia stačiakampio. Prabėgus pusvalandžiui dar vienas gaisras kilo kauniečių aikštės pusėje, kai po sumaišties baudos aikštelėje savo komandą gelbėjo Deividas Mikelionis bei kamuolį nuo vartų linijos išmušė vienas iš aikštės žaidėjų.

53-iają minutę „Panevėžys“ pelnė antrąjį savo įvartį – po J.Sarpongo skerso perdavimo dvikovą ore laimėjo A.Smithas, vėliau kamuolys atšoko laisvam Chafikui Tigroudjai, pastarasis pasižymėjo taikliu smūgiu.

Vos po kelių minučių Gratas Sirgėdas turėjo savo progą, tačiau smūgis buvo gana silpnas. Netrukus dar vienoje geroje situacijoje atsidūrė B. Konate, tačiau ir jo bandymas tikslo nepasiekė.

Rezultatas galėjo tapti dar didesniu, tačiau A.Smitho galimybę pasižymėti nutraukė puikiai sužaidęs D. Mikelionis. Vartų sargas komandą gelbėti turėjo ir 77-ąją minutę, kai Artemas Ščedras atliko šūvį iš už baudos aikštelės.

Visgi, galutinį tašką rungtynėse jau per pridėtą teisėjo laiką padėjo Sebastianas Rinconas – po keitimo pasirodęs futbolininkas išmaudė visus varžovų gynėjus bei išsiskyrė įvarčiu.

Po 21-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynių „Panevėžys“ su 52 taškais puikuojasi lyderio vaidmenyje, tuo tarpu nesėkmę patyręs „Kauno Žalgiris“ savo sąskaitoje turi 28 taškus bei išlieka 5-oje pozicijoje.

Komentarai

  1. Žalias

    Niekingi lūzeriai, o ,,treneris“- absoliutus nulis. Ei, žali, ei , Žalgirio fanai, kiek mes dar kentėsime visokius futbolus? Visokius lūzerinius ,,žaidėjus“? Nieko nevertus ,,trenerius“ , nesugebančius paruošti, nuteikti ,,komandos“ kovai? gal susirinkime ir jiems pasakykime- užteks dergti Žalgirio vardą, užteks tyčiotis iš Žalgirio ir pasisųkime juos ten kur pasiuntė rusų laivą. O ko tyli ,,garsusi futbolo vadybininkas“ kažkoks Kalnietis? jam buvo sukurta ši kėdė, o jis pasirodo nieko nevertas ir nieko nesugeba futbole… AŠ NUSTOJU FINANSIŠKAI REMTI ,,ŽALGIRĮ“, NES MANAU, KAD DALIS PARAMOS LĖŠŲ PERPUMPUOJAMA ,,FUTBOLO“ KLUBUI. Sudie, lūzeriai sumauti…

  2. Zaliam

    Eik nx mulki

  3. Šančiai

    Būtina keisti trenerį . Absoliutus nesugebėjimas vadaovauti lūzerinei komandai. Stankevičiau, eik ten kur ėjo rusų laivas. Lauk, nevykėli.

  4. Baltas

    O as neremiu zalgirio kadangi visi pinigai eina oranziniui kamuoliui

  5. Darius

    klystat, kad kamuoliui. Kiek ten sakė dirba žmonių kontoroje ? 300 ? Ir nesiskundžia, algos geros. Jei sugeba išsilaikyti, puiku, jokio pavydo. Organizacija privati, kas nori, tas remia. Remkit, aš neremsiu, nes manęs jie be šūdpasio į varžybas neįleido, marmalą susileisti reikalavo, o dabar pastoviai kiša sumyžtas tas dvi spalvas. Gal ir nueičiau kada, bet kad ir fanai pastoviai bliauna apie hemarojų ir lašinius ukrainai, tai ačiū, bet ne.

  6. celofanai

    giriame