Startavo prekyba bilietais į „Kauno Žalgirio“ rungtynes su Poznanės „Lech“ 2

Futbolo aistruoliai jau gali įsigyti bilietus į „Kauno Žalgirio“ ir Poznanės „Lech“ komandų UEFA Europos Konferencijų lygos antrojo atrankos etapo rungtynes Kaune.

Pirmosios rungtynės su Lenkijos komanda liepos 27 dieną vyks Poznanėje, o į atnaujintą Dariaus ir Girėno stadioną tarptautinės kovos persikels rugpjūčio 3 dieną.

Atrankos į 2023–2024 m. UEFA Europos Konferencijų lygą rungtynės Dariaus ir Girėno stadione rugpjūčio 3 dieną prasidės 19:00 val.

Praėjusiame sezone Lenkijos futbolo lygoje būsimi kauniečių varžovai užėmė trečią vietą ir sėkmingai kovojo tarptautinėje arenoje.

Praėjusiais metais „Lech“ pateko į UEFA Europos Konferencijų lygą bei nukeliavo iki pat šios lygos ketvirtfinalio, kuriame bendru dviejų rungtynių rezultatu 4:6 nusileido į finalą patekusiai „Fiorentina“ ekipai.

Rungtynės prasidės 19 valandą, o bilietus nuo pirmadienio sirgaliai įsigyti gali oficialioje klubo bilietų prekybos sistemoje paspaudus čia.

Įsigyjant bilietus iš anksto, moksleiviams, studentams, senjorams ir žmonėms su negalia taikoma nuolaida (prie įėjimo į stadioną būtina pateikti teisę į nuolaidą pagrindžiantį dokumentą).

Įsigyti bilietus iš anksto apsimoka – nuo rugpjūčio 1 dienos jie brangs.

Vaikai iki 6 metų amžiaus (būtina turėti amžių įrodantį dokumentą) imtinai į rungtynes įleidžiami nemokamai be teisės užimti atskirą sėdimą vietą.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    O tai sitie bilietai dar kazka kainuoja? Na manau tikri KZ fanai sumokes ta bilieto kaina, kad paremtu kluba (ir paskui neateis i rungtynes, kad nematyti tos gedos), tik bijau, kad tokiu bus 3-4 zmones. O visiems kitiems, kuriu kuriu jus tikites stadione, jums patiems turbut teks primoketi…

  2. busido

    kur sedes lenkuciai