Paskutinės atakos metu „Kauno Žalgiris“ išplėšė tašką Alytuje 6

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai šeštadienį Alytuje sužaidė 23-iojo „Optibet A lygos“ turo rungtynes su vietos „Dainava“. Pirmi įvartį praleidę kauniečiai paskutinės atakos metu pasižymėjo ir išplėšė tašką – 1:1 (0:0).

Pirmame kėlinyje komandos apsikeitė smūgiais iš tolimesnės distancijos. Artūro Dolžnikovo bandymą atrėmė Airidas Mickevičius, savo ruožtu, Deividas Mikelionis susitvarkė su Artiomo Baftalovskio ir Artemo Radčenkos smūgiais.

41-ąją minutę Rosario Latouchentas sulaukė geros progos smūgiuoti – kamuolys skriejo virš vartų.

Po pertraukos dainaviečiai atliko ne vieną smūgį į vartų plotą. D. Mikelionis atrėmė Matheuso Araujo, Ode Abdullahi bei Denyso Taradudos atakas, tačiau 83-iąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Stanislavas Sorokinas.

Jau per pridėtą teisėjo laiką, paskutinės rungtynių atakos metu „Kauno Žalgiris“ uždirbo kampinį, kurio metu į varžovų baudos aikštelę atskubėjęs vartininkas Deividas Mikelionis laimėjo oro dvikovą, o arčiau vartų jo numestą kamuolį į vartus pasiuntė ir rezultatą išlygino Martynas Dapkus.

„Kauno Žalgiris“ po šių lygiųjų su 30 taškų žengia penktas, Alytaus ekipa turi 26 taškus bei rikiuojasi šešta.

Komentarai

  1. Jo

    Gėda nera rungtynių plano o žaidėjai spardo kamuolį į nieką o po valandos žaidėjai sunkei bega

  2. Šančiai

    Nėra žaidimo, nėra komandos. Apgailėtinas bėgiojimas ir tik teisėjui užtesus pridėtą laiką išsigelbėta. Treneris yra vienas didžiausių nusivylimų- nesugeba paruošti komandos, komanda tiesiog nesugeba lūzeriai- atbėgiojo, atsisispardė pirmyn- atgal, o pinigėliai tai jiems byra. Būtina kuo greičiau keisti trenerį ir matyt Lenkijoje bus padėtas taškas. Lauk nevykėlį ,,trenerį“. Lauk ,,futbolo“ žinovą ir didįjį vadybibninką Kalnietį.

  3. Darbėnai

    Tiesiog lūzerių komanda su apgailėtinu ,,treneriu“ prieškyje.

  4. Kaunietis tikras

    Zinote, ir toliau manau, kad spendimas diversifikuoti klubo vekla, itraukiant futbola, buvo labai teisingas. Tai populiariausia sporto saka pasaulyje, net ir Lietuvoje turi sioki toki reitinga, ten dideli pinigai, verslas (nepalyginsi su kase, kur jokio atsipirkimo) etc. Todel labai norejau, kad KZ pasisektu. Bet tai, kas cia vyksta, tiesiog klaiku. Kaip daznai buna – geros idejos duzta i apgailetina igyvendinima. Nuleidau rankas ir daugiau nebetikiu siuo projektu. Sudie.

  5. Tomas

    Prastai sukomplektuota komanda,čia ne krepšinis atkrintamųjų nebus. Tik valdyba nekomentuoja situacijos. O kas toliau?

  6. Vytautas

    Gėdingas žaidimas, beviltiškas treneris, lūzeriniai žaidėjai. Kodėl tyli šios futbolo komandos vadovai, savininkai?? Kada išgirsime jų paaiškinimus? Reikalauju surengti viešą spaudos konferenciją su Kauno Žalgirio futbolo komandos vadovais.