„Kauno Žalgirio“ futsal ekipos laukia rungtynės su Ricardinho pasipildžiusia „Riga“ 2

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda ruošiasi naujojo sezono pradžiai. Dar prieš oficialų sezono startą, rugsėjo 10 d. 19 val., Kauno sporto halėje žalgiriečiai sužais draugiškas rungtynes su „Riga“ futsal klubu.

Kartu su „Riga“ futsal ekipa į Kauną atvyks ir ekipos naujokas, portugalas Ricardinho, kuris šešis kartus buvo išrinktas geriausiu pasaulio salės futbolo žaidėju. 37-erių Ricardinho eilę metų buvo Portugalijos futsal rinktinės kapitonu ir 2018 m. tapo Europos čempionu, o 2021 m. tapo pasaulio čempionu. 

Ricardinho tai bus ne pirmas kartas Lietuvoje. Čia jis su „Inter Movistar“ ekipa žaidė 2018–2019 m. UEFA Futsal čempionų lygos elitiniame etape prieš „Kauno Žalgirio“ futsal ekipą, tuo metu dar žinoma „Vyčio“ vardu. 2021 m. su Portugalijos futsal rinktine Ricardinho žaidė Lietuvoje vykusiame FIFA  pasaulio salės futbolo čempionate.

Rugsėjo 10 d. 21.45 val., Lietuvos nacionalinė vyrų futbolo rinktinė Dariaus ir Girėno stadione žais Europos čempionato atrankos rungtynes prieš Serbijos rinktinę, tad visi futbolo sirgaliai prieš šias rungtynes, 19 val. kviečiami į Kauno sporto halę palaikyti „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos ir pamatyti geriausią visų laikų futsal žaidėją.

Tai bus paskutinės kontrolinės rungtynės prieš LFF Supertaurės kovas – jau rugsėjo 16 d. Naujojoje Akmenėje dėl pirmojo sezono trofėjaus žalgiriečiai kovos su Mažeikių „VIP“, Jonavos „Vikingų“ ir „Saulės krašto“ ekipomis.

Naujasis 2023–2024 m. futsal A lygos  sezonas šiemet prasidės rugsėjo 23 d., o spalio 25–28 dienomis Kauno sporto halėje lauks ir UEFA Futsal Čempionų lygos kovos.

Komentarai

  1. Halės sargas

    Rungtynės nemokamos ? Nematau niekur info,Jei visus kviečiate prieš Lietuvos ir Juodkalnijos rungtynes ar tilpsime 10 kavalkų žmonių į halę

  2. Halės sargas

    Tiksliau prieš Lietuvos ir Serbijos