Prasidėjo bilietų prekyba į UEFA Futsal Čempionų lygos kovas 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa jau spalio 25-28 dienomis atstovaus Lietuvai UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyre. Šio etapo rungtynės pirmą kartą įvyks Kauno sporto halėje.

Pagrindiniame turnyro etape žalgiriečiai susirungs su Suomijos „Kampuksen Dynamo“ ekipa ir preliminarų etapą įveikusiomis Kosovo „Prishtina 01“ bei Limasolio „AEL“ futsal komandomis.

Likus mėnesiui iki Čempionų lygos pagrindinio etapo rungtynių, salės futbolo gerbėjai gali įsigyti bilietus į šio turnyro rungtynes Kauno sporto halėje. 

Įsigiję bilietus į turnyro kovos, kiekvieną dieną sirgaliai galės išvysti dvejas aukšto lygio salės futbolo dvikovas. 

Bilietas į kiekvienos dienos rungtynes perkant atskirai kainuoja 10 eurų, taip pat yra galimybė įsigyti viso turnyro abonementą.

Norintys sutaupyti ir pamatyti visas turnyro rungtynes, gali įsigyti 3 dienų abonementą, kurio kaina vos 20 eurų. Su abonementu salės futbolo sirgaliai galės patekti į visas šešerias rungtynes – kiekvieną dieną vyks po dvi dvikovas.

„Kauno Žalgirio“ ekipa šių metų turnyre sieks vėl patekti tarp 16 geriausių čempionato komandų ir iškovoti teisę rungtyniauti Elitiniame etape. Pagrindinio etapo metu, visos ekipos sužais tarpusavyje, o į sekantį etapą pateks tik grupės nugalėtoja.

Kiekvieno apsilankiusio šių metų Pagrindinio etapo turnyro rungtynėse laukia ne tik keturių aukšto lygio ekipų dvikovos, bet ir pramogos, prizai, o svarbiausia – gerų emocijų pliūpsnis.

Bilietus įsigyti galima oficialioje „Kauno Žalgirio“ bilietų platinimo sistemoje arba paspaudus čia.

UEFA Čempionų lygos pagrindinio etapo tvarkaraštis:

Spalio 25 d.:

16:00 val. „Kampuksen Dynamo“ (Suomija) – „Prishtina 01“ (Kosovas)

19:00 val. Limasolio „AEL“ (Kipras) – „Kauno Žalgiris“ (Lietuva) 

Spalio 26 d.: 

16:00 val. Limasolio „AEL“ (Kipras) – „Kampuksen Dynamo“ (Suomija) 

19:00 val. „Kauno Žalgiris“ (Lietuva) – „Prishtina 01“ (Kosovas)

Spalio 28 d.: 

16:00 val. „Prishtina 01“ (Kosovas) – Limasolio „AEL“ (Kipras)

19:00 val. „Kauno Žalgiris“ (Lietuva) – „Kampuksen Dynamo“ (Suomija)

Komentarai