„Kauno Žalgiris“ patyrė pirmą pralaimėjimą pasirengimo cikle 4

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai Vilniuje sužaidė antrąsias kontrolines rungtynes ir jose patyrė pirmą pralaimėjimą pasirengimo cikle. Glenno Stahlio komanda Vilniaus „Žalgiriui“ nusileido rezultatu 0:2 (0:0).

Susitikimo pradžioje krašte itin aktyvus buvo Artūras Dolžnikovas, o po jo perdavimo pirmosiomis rungtynių minutėmis virš vartų smūgiavo Žanas Benedičičius.

Vėliau sostinės komanda perėmė iniciatyvą ir ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau pavojingais epizodais taip pat neblizgėjo. Pirmame kėlinyje žiūrovai įvarčių neišvydo, o ir progų jiems komandos neturėjo.

Antrojo kėlinio pradžioje kauniečiai surengė keletą kontratakų, kurios pasibaigė po keitimo aikštėje pasirodžiusio Oyinlola Kayode tolimais smūgiais. Tiesa, didesnių problemų varžovų vartų sargui jie nesukėlė.

Virš vartų kartą taip pat smūgiavo Tomas Stelmokas, bet ryškesnėmis progomis „Kauno Žalgiris“ nepasižymėjo.

Savo ruožtu Vilniaus „Žalgiris“ dvikovos pabaigoje sugebėjo įgyti pranašumą, o vėliau ir jį padidinti. 

Po kampinio už baudos aikštelės atšokusį kamuolį į Deivido Mikelionio vartus visų pirma pasiuntė „Žalgirio“ japonas Y.Karashima, o 88-ąją minutę tolimas A.Fofana smūgis po rikošeto taip pat virto įvarčiu – 0:2.

Dvikovą Vilniuje pradėjo I.Plūkas, M.Rale, A.Hernandezas, J.Noslinas, S.Sincere’as; G.Sirgėdas, Ž.Benedičičius, V.Armanavičius, A.Dolžnikovas, A.Kučys ir žaidėjas peržiūroje.

Po keitimo taip pat žaidė D.Mikelionis, K.Šilkaitis, P.Nainys, A.Opeyemi, D.Naah, O.Kayode, M.Spano, E.Kloniūnas ir T.Stelmokas.

Kitas kontrolines rungtynes „Kauno Žalgiris“ vasario 3 dieną Kaune žais su Gargždų „Banga“.

Komentarai

  1. Vytautas

    Buvau Sportimoje… Atrodo, kad komandos kokybe nepakilo nei trupucio nuo praejusio sezono, gal net atvirksciai. A lygoje toks KZ neturi jokiu sansu kilti auksciau 4-5 vietos.

  2. Jai sakai

    Nu tu žinai.

  3. Vycka

    Pats nebuvau, bet draugas lankėsi, tai vos ne žodis žodin Vytauto komentarą išdėstė

  4. Juokas ima

    Nenusišnekěkit specai.