Pasirengimo cikle – antrasis „Kauno Žalgirio“ pralaimėjimas 4

Glenno Stahlio treniruojamas „Kauno Žalgiris“ patyrė antrą pralaimėjimą pasirengimo cikle. Kauniečiai 1:3 (0:3) pralaimėjo Gargždų „Bangai“.

Jau pirmosios savo atakos metu svečiai sukūrė pavojingą epizodą, bet su juo susitvarkė vartininkas Deividas Mikelionis.

Netrukus savo atsakymą surengė ir „Kauno Žalgiris“. Po atakos kraštu į vartų virpstą pataikė Grato Sirgėdo smūgiuotas kamuolys.

Dar vienas „Bangos“ išpuolis baigėsi smūgiu šalia vartų, o netrukus, įpusėjus kėliniui, svečiai ir pasižymėjo – 0:1.

Kauniečiai buvo arti išlyginamojo įvarčio, kai po kampinio į vartus smūgiavo Žanas Benedičičius.  Tiesa, kamuolį atmušė ant linijos stovėjęs gynėjas.

Kėlinio pabaigoje „Kauno Žalgiris“ praleido dar du įvarčius. Iš pradžių įspūdingu tolimu smūgiu „Bangai“ įvartį pelnė Cesinha, o kėlinio pabaigoje gargždiškiai realizavo ir 11 metrų baudinį – 0:3.

Antrame kėlinyje aikštės šeimininkai suaktyvėjo ir nebeleido varžovams kurti progų. 

49-ąją minutę Grato Sirgėdo galva smūgiuotas kamuolys pralėkė šalia vartų, o 60-ąją minutę Artūras Dolžnikovas uždirbo 11 metrų baudinį, kurio pats nerealizavo.

Vienintelį žaliai baltų įvartį rungtynėse pelnė Armandas Kučys. Iš pradžių puikaus šanso neišnaudojęs puolėjas pasitaisė po kelių minučių, kai iššoko vienas prieš varžovų vartininką – 1:3.

Netrukus varžovų vartų sargui teko rimtai padirbėti norint atremti Abdulgafaro Opeyemi smūgį.

Susitikimą kauniečiai užbaigė mažumoje, kadangi raudoną kortelę užsidirbo po keitimo aikštėje pasirodęs Nidas Vosylius.

Startinė sudėtis: D.Mikelionis, S.Sincere, E.Kloniūnas, M.Spano, M.Rale, D.Naah, Ž.Benedičič, G.Sirgėdas, A.Kučys, A.Dolžnikov ir žaidėjas peržiūroje.

Po keitimo žaidė: I.Plūkas, V.Armanavičius, O.Kayode, K.Šilkaitis, J.Noslinas, A.Hernandezas, P.Nainys, A.Rybelis, N.Vosylius, G.Buslys ir A.Opeyemi.

Komentarai

  1. °•°

    Wdf…Visai spirdalistai nepažaidžia.

  2. KOCMOC

    kaimieciams prapiso, tas kalniecio projektas ale, kelia klausimu del kompetensijos, vis delto besmegeniai turetu daryti tai ka moka geriausia, o tai yra nieko, leisti profams vadovavimu uzsiimti.

  3. zzz

    motiejunas nors turejo vadybini issilavima ir smegenu, kai dabar viska pereme pusles metytojai tai ir rezultatai atitinkami

  4. Vytautas

    Ir su sita komanda Stahlis cia ruosiasi kazkam kazka „parodyti“? Koks kosmaras… :(